Video: Josylvio – Was Je Bij Me ft. Adje en YOUNGBAEKANSIE

Je hoorde hem onlangs op de single Levels van Caza en On The Low en vandaag brengt hij ons terug naar zijn album Ma3seb. Josylvio brengt de video uit van de tune Was Je Bij Me waarin hij wordt bijgestaan gestaan door Adje en YOUNGBAEKANSIE. Check de video hierboven.

30 November

3 comments

Leave a Reply

3 Comments Aan "Video: Josylvio – Was Je Bij Me ft. Adje en YOUNGBAEKANSIE"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Rating
Gast
Rating

30x word er gezegd geen tijd voor bitches en weet ik veel wat. Maar je clip wel vol proppen met bitches..

Beetje tegenstrijdig

gunid
Gast
gunid

kan adje ff oprotten met zn ass verkopen

Osmo
Gast
Osmo

Mijn God, hoe lang gaat dit nog door, hoe KUN je die standaard shit nog uit je bek krijgen. Ik word gek…

wpDiscuz