Video: Kendrick Lamar – Poetic Justice ft. Drake

‘Poetic Justice’ met Drake is na ‘Backseat Freestyle’ en ‘Swimming Pools (Drank)‘ de derde single van Kendrick Lamar’s album ‘good Kid m.a.a.d. City’.

22 February

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "Video: Kendrick Lamar – Poetic Justice ft. Drake"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Sher
Gast
Sher

This song & vid is sickk, but hey.. it’s kendrick!

KL
Gast
KL
KENDRICK & DRAKE ZIEKE COMBO ! BETER DAT ZE EEN CLIP VAN DEZE DROPPE ! NU NOG VAN BITCH DONT KILL MY VIBE .. FF TUSSEDOOR HOR , CHECK 04:24 , hij wilde zeggen ” i MEAN i ”.. MAAR BESEFTE DAT DAT ZN LINE VAN DE EERSTE VERSE WAS VAN ” I MEAN I RIGHT POEMS IN THE SONGS ” .. IPV ” I MEAN YOU NEED TO HEAR THIS ” .. kijk maar goed hij zegt ” I MEAN I YOU NEED TO HEAR THIS ” GEEN HAAT MAAR VND T GEWOON GRAPPIG DAT ZE DAT NIET OPNIEUW… Read more »
henk
Gast
henk

> Beter laat je caps lock uit de volgende keer en post je je crap maar 1x, dankjewel

KL
Gast
KL
KENDRICK & DRAKE ZIEKE COMBO ! BETER DAT ZE EEN CLIP VAN DEZE DROPPE ! NU NOG VAN BITCH DONT KILL MY VIBE .. FF TUSSEDOOR HOR , CHECK 04:24 , hij wilde zeggen ” i MEAN i ”.. MAAR BESEFTE DAT DAT ZN LINE VAN DE EERSTE VERSE WAS VAN ” I MEAN I RIGHT POEMS IN THESE SONGS ” .. IPV ” I MEAN YOU NEED TO HEAR THIS ” .. kijk maar goed hij zegt ” I MEAN I YOU NEED TO HEAR THIS ” GEEN HAAT MAAR VND T GEWOON GRAPPIG DAT ZE DAT NIET OPNIEUW… Read more »
tuuruden
Gast
tuuruden

e kende rick dan laatmaar

JOHNNYBLAZE
Gast
JOHNNYBLAZE

@KL Gaat het jong? zeker nog nooit een track van Kendrick gehoord, anders wist je dat hij vaker die setup van lyrics heeft, terugkomende stukjes waardoor het blijft hangen en een fijn en bekend gevoel geeft, wat Pac ook altijd deed.. en naar t refrein toe werken, dat is muziek, tis hiphop op n ander en nieuw niveau, en daar hou ik van, ook al blijf ik altijd die ouwe school diggen, gewoon hard spitten op n beat. Desalniettemin.. King Kendrick!! #TDE #HiiiPoWeR

kl
Gast
kl

ahahah hoor deze johnnyblaze dan… niet boeiend fzo maar volg em al sinds yhnic , ja ik ken zijn setup , manier van rappen , woordspelingen noem t allemaal maar op. Je begrijpt niet wat ik bedoel en ik ga t niet eens nog een x uitleggen oja eneeuh doe geen domme uitspraken meer alsjeblieft als je niets weet over de persoon zelf : ) mazzel

RZR
Gast
RZR

Dit is een talent wat we moeten koesteren!

Flexx
Gast
Flexx

E>

Raar
Gast
Raar

KL is hard, Pokoe is hrad, Clip is hard, maar past totaal niet bij deze track dat mag dan ook gezegd worden…geen dick riding…en zijn swag is……droog!

Tobias
Gast
Tobias
geen 1 van de eerdere comments is een volledige waarheid. enne KL -_- er is al een clip van bitch dont kill my vibe ik weet niet wat voor tourette uitspraken je daar allemaal doet met capslock aan, en doe niet alsof kendrick de eerste is bij wie die extra ‘i’ wordt gebruikt! Goede track maar jullie zijn fanboys en vinden dingen hard om alle redenen behalve de track zelf. Sher; praat gewoon nederlands of ga op een andere site late zien dat er engels in je vakkenpakket zit -_- Flexx ; wtf? tuuruden ; zoek een dagbesteding johnnyblaze ;… Read more »
de Blok
Gast
de Blok

dankjewel Tobias; real talk.
Maakt allemaal niet uit man, dit nummer is te lekker om te gaan stressen op die dombo’s.
Kendrick Lamar in de Melkweg was echt classic! hij heeft nog een hele carriere voor zich en is nu al legendary.

Yo
Gast
Yo

@ KL jij houd echt van zuigen hè

eeeeh g
Gast
eeeeh g

ahaha wat is dit allemaal man .. egt kkmongolen hier man , die kl , johhnyblaze en ook die tobias man. Iedereen doet alsof die beter als de ander is. HOOU OP MAN!

uhuh
Gast
uhuh

woei! en die meid gaat te ver hoor. PYT egte egte

uhuh
Gast
uhuh

marry ieks!

wpDiscuz