Video: Kraantje Pappie – Meer Of Minder @ Giel

Het is weer woensdag en Kraantje Pappie is daarom aanwezig geweest bij Giel @3FM. Vandaag liet hij zijn uitgesproken mening over de uitspraak van Geert Wilders horen. De productie van de beat staat op naam van Vinyl Frontiers.

26 March

32 comments

Leave a Reply

32 Comments Aan "Video: Kraantje Pappie – Meer Of Minder @ Giel"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
skurrr
Gast
skurrr

Wauw deze raakte me , True word kraantje

meer
Gast
meer

ja man respect.

Roodster
Gast
Roodster

Wat een idioot.. Mooi voorbeeld van pot verwijt de ketel. Zowel Wilders als Kraantje zetten de boel alleen maar verder op scherp. Probleem oplossen ho maar.

Kay
Gast
Kay

ik zeg videoclip!!!

Een verontwaardigd iemand
Gast
Een verontwaardigd iemand
Wat een dom gerap. Wilders mag niet aanzetten tot haat etc? Wilders mag een bevolkingsgroep niet discrimineren, maar een hele bevolkingsgroep mag wel 1 man aanvallen? Zijn we niet een beetje doorgeschoten? Giel moet dit soort dingen niet promoten op de radio. Kraantje is de boel aan het opstoken en mensen tot persoonlijk geweld/wraak aan het opruien. Heeft er niemand dan GOED geluisterd naar Wilders? Hij wil CRIMINELE MAROKKANEN aanpakken. De mensen die dus niks verkeerd doen, hoeven zich niet aangesproken te voelen! Het is toch ook een feit dat van alle bevolkingsgroepen (dus ook autochtone NL), de Marokkanen het… Read more »
Je Nachtmerrie
Gast

Je snapt toch wel dat je dat niet kan zegge, kijk als die nou zegt ik wil CRIMINELE AANPAKKEN oke.. maar er zijn ook hollandse criminele en ook criminele Surinamers van elke bevolkingsgroep.

Als hij het gewoon anders formuleert.

Manu
Gast
Manu

@ Een verontwaardigd iemand

Heeft dat te maken met etniciteit of met sociaal economische status die onder Marokkanen laag ligt? Daar ligt het probleem, niet bij de etniciteit.

skurrr
Gast
skurrr

@ Een verontwaardigd iemand

Alle CRIMINELE MAROKKANEN uit het land zetten zoals wilders wil is geen oplossing. Je moet het probleem niet verplaatsen of uitroeien, deze marokkanen zijn ook mensen.. In plaats van allle criminele marokkanen het land uit ben ik voor alle criminele marokkanen het goeie pad op te brengen.. Voor die gene die dat niet lukt kan plaats nemen in de jail.

grafregel
Gast
grafregel

Kraantje P !!!! Prachtig dit, eindelijk iemand die zijn mond opent.

Roodster
Gast
Roodster
@skurrr In wat voor wereld leef jij? PvDA, Groen Links, D66 etc proberen dit al vijftien jaar en aan de cijfers te zien wordt dat goeie pad niet erg gevonden. Opsporing verzocht zit elke week vol Marokkaanse ‘boefjes’.. Deze mensen zijn verantwoordelijk voor het succes van Wilders en de haat naar Marokkanen, niet Wilders zelf. Het zou de Marokkaanse gemeenschap sieren als ze hier net zo boos over zouden zijn als over Wilders z’n uitspraken maar daarover blijft het al jaren stil. @Manu Die sociaal economische status ligt zo laag omdat de mannetjes liever op straat rondhangen en de maatschappij… Read more »
skurrr
Gast
skurrr

Je moeder.

Roodster
Gast
Roodster

@skurr

Kijk zo kennen we types als jij weer. Dom geouwehoer in de ruimte en als er inhoudelijk gereageerd wordt niet thuisgeven. Maar geniet vooral van Kraantje Pappies die je wereldbeeld in stand houden. Vandaag of morgen kom jij (of je moeder) een CRIMINELE Marokkaan tegen en dan praat je wel anders.

rapgame arnon grunberg
Gast
rapgame arnon grunberg

raar dat ook hiphopsites tegenwoordig blijkbaar vol zitten met latent racisten.

Roodster
Gast
Roodster

@rapgame arnon grunberg

Dus als ik zeg dat zowel Wilders als Kraantje de boel op scherp zetten of dat Marokkaanse meisjes beter presteren dan hun broers dan ben ik een latente racist? Wilders en Kraantje zijn allebei even triest. Ik heb in de reacties nog geen uitspraak gelezen die ook maar neigt naar racisme maar misschien moet je tegen mij ook maar aangifte doen…

Anouar
Gast
Anouar

Dit is geweldig

Anouar
Gast
Anouar

Je bent zo bang voor marokkanen, het is bijna lachwekkend.

crane
Gast
crane

Geef kraantje groot gelijk

Ed Kroket
Gast
Ed Kroket

Weet iemand welke beat dit is?

Yves Janssen
Gast
Yves Janssen

Is gemaakt door Vinyl Frontiers

OG. PePe
Gast
OG. PePe

Jammer dat kraantje niet meer van dit soort muziek maakt

noah.ruitenberg)
Gast
noah.ruitenberg)

ik ben t nie eens met gertje, op een bepaald moment merkt iedereen dat i alleen maar bullcrap praat. of t loopt niet helemaal goed met em af respect gast ./(

rapgame arnon grunberg
Gast
rapgame arnon grunberg

@die ene boy je bezit niet het intellect om de dimensies van je uitspraken te overzien. ik ga het je ook niet uitleggen. lees wat critical theory ofzo.

Marocain
Gast
Marocain

Wat maken jullie je druk om Wilders?? Ik ben marocain en ben op de ”grind” moet ik dan oppassen dat ik het land wordt uitgezet? denk het niet ik heb gewoon een Nederlands paspoort dus heb de zelfde rechten als elke nederlander. Al die bullshit als selfies maken moeten we niet doen.

JD VAN SCRUBS
Gast
JD VAN SCRUBS

Thanks voor die MP3 versie puna! Nieuwe website ziet er echt master uit btw.

Gijst
Gast
Gijst

Jammer Kraan. Plank misgeslagen met je woorden over Wilders. Natuurlijk mag hij het zeggen Kraantje, en jij ook. Maar alsjeblieft hé; kap met dat gezeur. Nu verdien je zelf eigenlijk ook tikken (waar je het over hebt) want je bent aan het ‘haatzaaien’ over Geert Wilders.

Kappen nu.

Coen
Gast
Coen
In principe doet Kraan nu hetzelfde als wat Wilder heeft gedaan. Wilders uit zijn mening over een groep, Kraan doet het tegen de pvv’ers (ook een enorme groep). Ik vind zelfs dat Geert Wilders het op een nettere manier zegt dan Kraan (tyfus, krampen?). Op het laatst zegt hij nog: ”Als hij zijn mening uit, (Wilders) mag ik dat ook.” Op deze manier spreekt hij zich enorm tegen en is dit betoog ook direct tegen hem te gebruiken. Ik vind het niet goed wat Wilders heeft gezegd, maar het verlagen tot het niveau van Wilders, je eigen tegenspreken en dan… Read more »
Morro
Gast
Morro

@marocain, praat maar groot, binnenkort zit je tussen de schapen in Marokko. Nederland kan al lang mensen met dubbel paspoort eruit trappen, zoek maar op. JE SLAAPT. Ze doen het nu bij terroristen. Ze pakken Nederlandse nationaliteit af en dan ben je buitenlander wat inhoudt dat je verblijfsdocumenten aan moet vragen. Krijg je niet als crimineel. Zoek maar op in partijprogramma van PVV, hij wil niet een nieuwe regel invoeren. Die bestaat al.

jaap
Gast
jaap

jullie kijken zeker nooit naar opsporing verzocht ??? dat lijkt wel een progamma wat in het buitenland gemaakt word zoveel buitenlanders en zwarte zie je daar voorbij komen ,

zelfde met zwarte piet als je gaat zeggen dat zwarte piet discriminerend is haha
dan ben je zeker nog nooit op aruba of curcauo geweest , daar word je als blanke pas gediscimineerd
dus ze zijn zelf geen haar beter

maar wel lopen janken hiero
fuck off en ga werken met je luie bolletjes reet

RoepIeks
Gast
RoepIeks

@jaap,

opsporing verzocht bepaald zelf wat ze uitzenden maat.. 😉 als je politieagent zou zijn zou je weten dat er ook genoeg autochtonen zijn die misdaden begaan, maar dit wordt dan weer niet uitgezonden en het moordpercentage in de ‘onderwereld’ is hoger bij autochtonen dan bij allochtonen so get yo facts ready

ludwig
Gast
ludwig

kraan bij deze wil ik me afmelden als fan
giel die denkt dat helder een man is geeft t niveau aan
hbo studentje die politici ziektes wenst of erger (op de radio!) geeft t niveau aan
je valt door de mand vriend ongeacht het intellectueel niveau van dhr. wilders

lianne
Gast
lianne

How the fuck kan wilders zo iets zeggen ik vindt dat deze song fucking gelijkt heeft het raakte me hoe kan een ras haten blanke mensen zijn niet veel beter zelf ben ik blank maar ik vindt het heel erg dat dit is gebeurd respect. Mensen hebben ook een ziel

anoniempje
Gast
anoniempje

Maak niks uit wat iemand zegt je hoeft er niet naar te luisteren of zo boos reageren . mensen blijven mensen er is altijd kwaad in de wereld en goed in de wereld . Je kan er niks aan doen. @skur je mag je mening uiten Maar dan moet je niet zo stoer doen want jij kan net zo goed een criminele marokkaan tegen komen.

wpDiscuz