Video: SFB – Bandz

In korte tijd bracht de rapformatie SFB aardig wat nieuwe muziek uit. We zagen ze voorbij komen met onder andere de videoclips ‘Move‘ en ‘Damn It M’n Libi Is Taai‘. Vandaag zijn de Haagse artiesten terug met de nieuwe videoclip van de track ‘Bandz’. Bekijk de video hierboven.

14 May

16 comments

Leave a Reply

16 Comments Aan "Video: SFB – Bandz"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Wesh pirate
Gast
Wesh pirate

wtf is er gebeurd met hiphop in nl…!!!
Deze kk fa2 mannen praten net alsof ze al binnen zijn…
niemand die jullie kent in den haag ah balhaartjes…
irriteer me aan zulke balhaartjes alleen praten over money money money…
terwijl in het echte leven het heel anders is..

Mella
Gast

wel gaande

Skeptisch
Gast
Skeptisch

Ik geloof ze niet. Hun libie is ook niet taai. Alleen op flexen kon ik ff flexen.

Oj
Gast
Oj

Denk niet dat deze mannen geven om wat jullie wel of niet geloven. Alleen al het feit dat ze bij iedere tune die ze droppen een dikke clip erbij maken geeft al aan dat ze financieel een stuk sterker staan dan de rest van die rappers hier in NL. En ze pakken views, so keep going hard boys!

benz
Gast
benz

SFB heeft mijn support, doorgaan jongens.

aha
Gast
aha

Die clips zijn wel gaande … maar hun kleding is 50% nep(Neppe louie belts..etc..niemand hoeft te zeggend at die real zijn..:) ) dus echt flexxen doen ze niet is allemaal gespeeld.. Maar nogmaals probz voor de clips..

SFB goon
Gast

Het doet sommige gewoon pijn omdat SFB gewoon snel moved

stombo
Gast
stombo

voor z’n clip heb je niet meer geld nodig dan een gemiddeld persoon, dat geld kan je nog lenen voor zo clip. dat je met 50jes in je clip zwaait zegt al genoeg over hoe skeer je bent. als je op je 18e goed baantje hebt pak je al 1000 in een maandje… en nogmaals puna, laat deze troep aub weg hier. er zijn mensen in nederland met veel meer kwaliteit die het wel verdienen.
zijn line dat AL zn goons op de achterbank zitten is wel leuk tho, veel goons heb je dan.

Smh
Gast

Teveel tunes uitbrengen gaat t niet laten lukken……….! Mensen raken uitgekeken zo. Mijn advies

Oj
Gast
Oj

Hun clips worden geschoten door @drovideos en dat is geen 1000 euro gap. En daarnaast die mannen pakken views en shows. Of dit goede hip-hop is, dat is een ander verhaal. Maar ze bereiken op dit moment veel meer dan die andere artiestjes, so stop hating.

Perc
Gast
Perc
Rappers praten zo stoer omdat ze in hun belevenis soort van veel geld maken. Ga niet zomaar mensen downgraden omdat ze bij de ah werken ofzo misschien maakt juist die persoon grotere moves en pakt misschien wel meer geld op straat dan een rapper die aan t braggen en boosten is en trust me niemand van deze killetjes schiet iets. Ja alleen videoclips. Alleen in amerika en als je werkelijk zoveel miljoenen hebt gemaakt met drugs en dan in de muziek indu. Beland , kan je stoer praten. Ben je hier moet je echt eerst ff goed beseffen dat je… Read more »
Perc
Gast
Perc

P.s. Je zuur verdiende duizendjes witwassen via dit soort clips enzo laat al zien hoe gemiddeld er financieel gehosseld wordt op straat door de sfb cookie cutters. Lol

ewaja
Gast

ik weet niet of jullie het door hebben maar voor merkkleding hoef je echt geen millies te hebben ofzo. misschien werken deze mensen wel hard en spenden ze al hun money aan louis shit, of misschien zijn ze skir en lenen ze kleding van die sappie mannen jwz

Joy A.K.A. JBJ
Gast
Joy A.K.A. JBJ

Laat iedereen zijn ding doen zoals hij/zij dat wil. Als ze zich maar goed voelen. kritiek is oke maar mensen afkraken, shit ik voel dat niet man. Je kan het niks vinden omdat het je smaak niet is. luister het dan niet. SFB is bouwende ik geloof want er is zeker potentie.

Schilderswijk soldier!!
Gast
Schilderswijk soldier!!

Wilde westen records die mensen pakken money…
WTF doet SFB dan alleen pokoes maken voor kk chimie’s en chiemboys die van swagg houden aub kowed met deze bullshit….
schande voor den haag…

Wrede Eend In De Bijt
Gast
Wrede Eend In De Bijt

Don’t believe the hype

wpDiscuz