Video: Sticks & A.R.T. – Niets Voor Lief ft. James

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”47639″]

Na videoclips voor ‘Tijgers & Draken‘, ‘Blokkades/Parels‘ en ‘Wereldpremière ft. Nosa & Rosco’ hebben Sticks & A.R.T. weer een nieuwe clip uit de koker van regisseur Herb Alfonso voor je in petto: ‘Niets Voor Lief ft. James’. Bekijk de videoclip hieronder en lees verder over de Alledaagse Waanzin tour en Twitter-actie. Wil jij tickets voor de Sticks & A.R.T. tour winnen, klik dan hier

9 September

26 comments

Leave a Reply

26 Comments Aan "Video: Sticks & A.R.T. – Niets Voor Lief ft. James"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Monkey
Gast
Monkey

Zo mogen ze iedere dag voorbij komen.

ruud
Gast
ruud

ik vind dit nummer echt al lang goed. maar die clip is echt slecht geedit, niet om aan te zien. hou gewoon ff sticks scherp in beeld. als je em niet in beeld wil hoef je niet op wat anders scherp te stellen, gooi er dan gewoon een sfeer beeld door heen.

030
Gast
030

Ik weet niet wat je nou loopt ze zeiken ruud, maar die clip ziet er stukker beter uit dan bijvoorbeeld die shit van Feis en zn gabbertjes!

Brandsi
Gast
Brandsi

Ja dat ‘scherpstel-effect’ lijkt me toch wel expres gedaan.. Je kan het niet mooi vinden, maar om nou te zeggen dat het slechte kwaliteit is, lijkt me een beetje overdreven. Maar ik heb er ook niet zoveel verstand van dus t kan ook wel zo zijn haha.

Mwinoow
Gast
Mwinoow

het feit dat ik bij sticks vaak heb dat ik het nummer steeds doper ga vinden naar mate ik het vaker luister, zegt genoeg. Zijn niveau ligt ver boven die pipo’s

www.twitter.com/chrisismenaam
Member

Niemand kan haten op dit, doe je dat wel is het een gebrek aan kennis

Jakez
Gast
Jakez

Niet zo heel bijzonder, vaker dit soort clips gezien. Er zit verder ook niet veel interessants in.

vanieder1
Member

Dikke clippp
James is pompoee geworde hij was egt omin dik
Goeie boodschap !!

Anonymous
Gast
Anonymous

gewoon een album track meer niet

floawaz
Gast
floawaz

yeaah james is on fire!

G.
Member

ik bekijk de video gewoon hierboven hoor, niet hieronder.
vind de clip tot nu toe de beste van herb alfonso, niet dat ik het een goeie clip vind, deze track verdient veel beter!

pauleh
Gast

heh eindelijk weer wat echte hiphop op puna

Deflanjo
Gast
Deflanjo

ja ik weet niet.. op een of andere manier doen die beats van A.R.T. niet..
Delic absorbeerde je..

jord
Member

eindelijk weer wat vets op puna!

NiemandIemand
Gast
NiemandIemand

james komt hier zo hard…
echt damn

ruud
Gast
ruud
Brandsi: Ja dat ’scherpstel-effect’ lijkt me toch wel expres gedaan.. Je kan het niet mooi vinden, maar om nou te zeggen dat het slechte kwaliteit is, lijkt me een beetje overdreven. Maar ik heb er ook niet zoveel verstand van dus t kan ook wel zo zijn haha. ik vind het vooral een beetje vol aan beelden van sticks en james, er had wel wat meer in gemogen qua beelden. werd er een beetje zenuwachtig van bij de eerste keer kijken. ik vind het zwart wit wel weer nice er zin trouwens eens shot in wat ik wel echt vet… Read more »
GRONINGEN
Gast

james is een wijsman

as
Gast
as

clip is nice maar wie zing dat refrein nou

henkie
Gast
henkie

dit is juist 1 van art’s betere beats. lekker

JOHNNYBLAZE
Gast

Mwinoow: het feit dat ik bij sticks vaak heb dat ik het nummer steeds doper ga vinden naar mate ik het vaker luister, zegt genoeg. Zijn niveau ligt ver boven die pipo’s

DAT DUS…. SAY NO MORE!

tigri
Gast
tigri

hele dope track, clip vind ik persoonlijk wat minder. Helaas dat het refrein zo slecht verstaanbaar is. Het klinkt zo gemompeld.

Pep
Gast
Pep

Track is dope, maar kom op zeg. Die clips van Parels, Tijgers & Draken, Gisteren Vandaag zijn nagenoeg hetzelfde. Mag wel een beetje afwisseling en iets meer diepgang in die clips zitten. Zo heeft het weinig toegevoegde waarde

Al
Gast

Clip had meer variatie mogen hebben maar er zitten wel echt dikkkkkeee shots bij.
Bijvoorbeeld
0.35 t/m 0.37
0.55 t/m 0.58
1.46 t/m 1.48
2.15 t/m 2.17
2.24 t/m 2.27

Hele vette shots.
En het nummer is gewoon niveau dude!!

poeloe
Gast

respect voor clip respect voor de meesterlijke sticks,
maar ik vind het wel irrtant dat hij zo veel aan ze petje zit

Rein
Gast
Rein

Ik vind James hier gewoon 3X zo hard als Sticks!

Rosa
Gast
Rosa

kwaliteit van het nummer is hoog!
maar van verstand van muziek hebben en verstand van filmen is een totaal andere wereld. dit is een slechte clip, zeer slecht zelfs, niet om aan te zien. maar misschien is dit juist met opzet gedaan om de lyrics meer te benadrukken.

ik heb zoiets van: als je een nummer op de markt brengt in de commerciële zin, maar er dan een GOEDE clip bij. of die gewoon helemaal niets weetje. maar dat over de clip!

het nummer is dope natuurlijk.

wpDiscuz