Video: Typhoon – Liefste

Typhoon presenteert vandaag de video voor het nummer ‘Liefste’ afkomstig van het vorig jaar uitgebrachte album Lobi da Basi. De video is opgenomen tijdens Typhoon’s optreden in de Paradiso. Op 11 december staat Typhoon met zijn band en diverse verrassingen in de Heineken Music Hall. De show is het slot van de Lobi Da Basi optredens. Kaartjes zijn hier te bestellen.

1 May

11 comments

Leave a Reply

11 Comments Aan "Video: Typhoon – Liefste"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
thijsklem
Gast
thijsklem

Altijd al een ”fan” van zijn muziek geweest, maar man, man, man wat maakt deze gozer stappen zeg. Geweldig weer.

Cenzow
Gast
Cenzow

Typhoon heeft het rappen opgegeven… no spang… hij is zeker niet de eerste die genre hopped.. nieuwe uitdagingen zijn altijd leuk.. dit is niet mijn ding though

pffffff
Gast
pffffff

never again naar typhoon met me side-ho FUCK

hiphop
Gast
hiphop

TY!! wat een held!

Ty-AY-AY
Gast
Ty-AY-AY

‘het rappen opgegeven’? hoe is dit niet rappen wat hij doet?! Hij heeft zijn eigen stijl een nieuwe draai gegeven, voor het goede ook nog eens. Ongetwijfeld zal je hem nog die harde shit droppen als op blues n blessings.

sjawel
Gast
sjawel

Onzin, dat gaat echt niet meer gebeuren. Is ook niet erg, sticks & ri zijn daar toch veel beter in. Jammer overigens van die liveclips, album-versie is vele malen sterker.

!!!
Gast
!!!

Poehhh. Deze man is by far de beste in nederland !! RESPECT

!!!
Gast
!!!

KIPPENVEL !!!

M
Gast
M

Wat een baas.

@Cenzow: Ty ademt hiphop.

Cenzow
Gast
Cenzow

@M Ty heeft nooit hip hop geademd… dude is vanaf het begin al overschat geweest.. skillz zijn altijd gemiddeld geweest.. wordt alleen zo hard gepijpt door bepaalde subcultuur binnen hip hop door zijn onderwerpkeuze.. in de trant van “o hij rapt niet over bitches, wat een intelligente jongen”… beetje te simpel voor mijn smaak

Djajajaja
Gast

Cenzow donder op joh, met je overschat. Deze gast heeft een woordenschat 100x groter dan de gemiddelde rapper van vandaag, en hij vervlecht die woorden met elkaar als een poëet. En onderwerpkeuze? Het gaat vooral over hem persoonlijk en wat maatschappijkritische shit. Dat is waar hiphop oorspronkelijk vandaan komt. Hiphop gaat nou eenmaal niet over negers die zichzelf super stoer vinden omdat ze geld hebben of drugs dealen. En dat heeft niks met intelligentie te maken, maar met hiphop echt houden. Jij praat poep.

wpDiscuz