Win 2 kaarten voor de finale van de Grote Prijs van Nederland

FacebookDigiflyerHH

De Grote Prijs bracht eerder al grote namen voort als Typhoon, Opgezwolle, Jiggy Djé, Mr. Polska, Kraantje Pappie, Dio, Dope D.O.D en meer. Wie weet staat er ook in deze editie weer iemand aan het begin van een grote carrière. Op 30 januari zullen de finalisten van de Grote Prijs van Nederland in de Melkweg strijden om de eerste plek. De finalisten die deze keer strijden om de eerste plaats zijn: ALPHADNA, Nanah Dae en Le Seton, Jowners, Oostcoast, Djé Rimo & Alan Mascott. Mocht je deze artiesten graag live zien en hun komen aanmoedigen? Dan is dit iets voor jou! Wij geven namelijk 3 x 2 kaartjes weg dus jij en je vriend(in) kunnen er 30 januari gewoon bij zijn.

Wie denken jullie dat de Grote Prijs van Nederland gaat winnen? Vertel ons wie jij denkt dat gaat winnen en waarom en wie weet win jij wel twee kaartjes.

24 January

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "Win 2 kaarten voor de finale van de Grote Prijs van Nederland"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Le
Gast
Le

Een vraagje. Wanneer wordt de uitslag van de kaarten bekend gemaakt?
Want als iemand wacht tot zaterdag om ze te winnen zijn de kaarten dalijk uitverkocht.

En waar moeten ze reageren? Hier in de comment sectie?

Frank Stockmann
Gast
Frank Stockmann
Ik ben een hip hop liefhebber die ook dit jaar de grote prijs van Nederland heeft gevolgd. De variteit in acts is ook dit jaar weer erg tof. Alle acts, wie er nou wint of niet zou ik heel graag 30 januari willen aanmoedigen door mijn ‘longen uit mijn lijf te schreeuwen’. Als ik toch een voorspelling moet geven wie er naar mijn mening de meeste kans maakt om dit jaar te winnen, dan denk ik aan ALPHADNA, aangezien ze een diversiteit in flow tonen en zelfverzekerd op het podium staan. Dus nogmaals Puna, ik zou het heel tof vinden… Read more »
asjabi
Gast
asjabi

Sevn Alias

Hanz Spatzenfilch
Gast
Hanz Spatzenfilch

Jowners, want hij is van de stoners.

Stephanie
Gast
Stephanie

Nanah Dae, eindelijk weer een vrouw in de finale en die gaat gewoon de winst pakken!

Patricio
Gast
Patricio

Le Seton denk ik dat gaat winnen, zijn style is modern, maar toch zijn eigen ding aan het doen, hoe hij het doet zie ik er weinig tot geen in de scene nu. Denk dat t heel wat gaat worden, natuurlijk zou ik die kaarten wel willen winnen

Pz

wpDiscuz