Wudstik brengt nieuwe album ‘Vind’ op 11-11-11 uit

Na zijn debuutalbum ‘Mijn Wereld‘ uit 2006 is de Amersfoortse zanger Wudstik even stil geweest, maar op 11-11-11 verschijnt zijn nieuwe album ‘Vind’.

Het betreft een Nederlandstalige album dat door Wudstik zelf is geschreven, gezongen en geproduceerd. Een aantal beats zijn gemaakt door SirOJ. Daarnaast hebben de artiesten Kempi, Winne en Jiggy Dje een gastoptreden geleverd. “Vind is een melodieus album geworden, met sfeervolle liedjes. Dít is Wudstik in 2011. Ik ben trots op de bijdrage van -in mijn ogen- de beste rappers van Nederland. Dit geeft VIND een hiphop randje wat ik erg tof vind”, aldus Wudstik zelf!

11 October

7 comments

Leave a Reply

7 Comments Aan "Wudstik brengt nieuwe album ‘Vind’ op 11-11-11 uit"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
ran collar
Gast
ran collar

Live is hij behoorlijk sterk, en het r&b repertoire is kansrijk. Nu maar hopen dat hij voor de release een stuk of twee goede viddies laat maken (de laatste clip was dramatisch slecht) en hopen dat hij dan naar Bollebof of JPB gaat kijken. Ik bedoel, waarvoor ga je anders naar de sportschool.

kevin
Gast
kevin

Hij neemt wel zijn tijd ervoor…

Per.verz
Gast
Per.verz

Weet je wie op deze dag ook zijn album uitbrengt?

Postman
Gast
Postman

Plus

Wezz
Gast

ik koop ze gewoon allebei!

BAM!

Semmier
Gast
Semmier

Dit bericht staat ook op de TopNotch site. Zal hij bij TN zijn getekend?

rjay
Gast
rjay

Gelukkig dat hij er zijn tijd voor neemt is beter dan al die talloze andere artiesten die maar wat droppen en 10x niks is… ben benieuwd naar deze!

wpDiscuz