ZiGGi RECADO – I’m Blaak

Ziggi Recado is weer terug met de opvolger voor zijn in februari uitgebrachte track ‘Can’t Cool’. In tegenstelling tot dat nummer is dit een rustige/bewuste reggae tune. De Amsterdammer dropt op 20 mei zijn nieuwe project ‘Therapeutic’. Beluister het nummer ‘I’m Blaak (Therapeutic 2014) hieronder.

13 May

5 comments

Leave a Reply

5 Comments Aan "ZiGGi RECADO – I’m Blaak"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
kwold
Gast
kwold

mag je iemand die in Rotterdam geboren is wel Amsterdammer noemen….

heerlijke plaat, album wordt masta zoals alle ziggi projecten

sharif
Gast
sharif

Als je t mij vraagt niet 😉 Gewoon een Rotterdammert

Dick
Gast
Dick

daarom vraag ik et niet aan jou ; Ziggi Recado werd in Rotterdam geboren als Ricardo Blijden, maar werd op Sint Eustatius opgevoed door zijn grootouders, die zevendedagsadventisten waren. Zijn oma was pianiste van de kerk en zij gaf hem de bijnaam Ziggi. Op zijn zesde jaar ging Blijden in het kerkkoor en via de padvinderij speelde hij in een drumband. Toen hij twaalf jaar oud was, verhuisde hij naar Aruba. niet echt een rotterdammer lijkt mij . hij is er wel geboren maar dat zijn er zoveel\

WALTER
Gast
WALTER

Toen ziggi 7 was ging hij met de ijscoman inzee. zijn moeder ging met de melkboer. Toen hij op zijn 15e op vakantie ging naar Afrika had hij een hond gezien. 2 honden gingen samen eroplos. Uiteindelijk kwam het er op neer dat hij die rasta’s had van zijn oom: Oom Ricci.

Ofterwijl, een echte rotterdammer

schiedam
Gast
schiedam

blaak is tog rotterdam

wpDiscuz