In zijn nieuwe vlog zien we Killah Keezy zijn frustraties over Long Chicken uiten en heeft hij weer ruzie met Hef

Vorige week zagen we al een ruzie tussen Killah Keezy en Hef en ook in de nieuwe vlog van Killah Keezy is het weer raak. Check de nieuwste vlog van Killah hierboven.

26 October

6 comments

Leave a Reply

6 Comments Aan "In zijn nieuwe vlog zien we Killah Keezy zijn frustraties over Long Chicken uiten en heeft hij weer ruzie met Hef"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Qwuaai
Gast
Qwuaai

Hef heeft helemaal gelijk in de vlogs. Killah heeft veel kansen gehad en verpest het momenteel compleet voor zichzelf. Hij neemt zijn eigen muziek niet eens serieus. Waarom moeten wij dat dan wel doen?

joey
Gast
joey

Pijnlijk om te zien dat keezy serieus een alcolist is geworden man.. elke vlog sochtends aan de bier. Je ziet hier ook dat het op mensen hun frustratie gaat werken.. ff serueys hef probeert je te helpen bro

Rens
Gast
Rens

Eerlijk man, had Hef echt niet zo verwacht. Hij verrast me positief. Ik dacht dat hij altijd rustige guy was die alles maar wel ziet gebeuren maar hij laat hier duidelijk zijn dat hij weet wat hij doet en keihard werkt voor zijn shit. Hef doet geen halve dingen, Hef is real man.

S D E
Gast
S D E

rambo is zo’n beetje de meest gare rapper in nl die wordt opgehemeld. Dat je hem niet kan overtroeven is een kwalijke zaak. ‘Rappers’ die vanaf telefoon rappen of opnames van verses doen in stukken van twee/vier bars zijn sowieso geen mic of beat waardig. Er zijn geen excuses voor. Daarnaast is het hele alcoholisten thema is dik triest. Pijnlijke shit om te kijken.

Goon
Gast
Goon

Het gaat over zijn track rambo….

S D E
Gast
S D E

my bad.

wpDiscuz