50 Cent hield ervan om celebs blut te noemen

Eerder deze week vroeg 50 Cent zijn faillissement aan en de geruchtenmachine begon gelijk op volle toeren te draaien. Men vroeg zich af of 50 blut was of dat hij van de 5 miljoen dollar schadevergoeding af wilde. Gisteren liet 50 zich uit over wat er aan de hand is. Hij meldt dat de faillissementsaanvraag gedaan is om zijn financiën te reorganiseren en in orde te krijgen terwijl lopende zaken even op pauze gezet worden. Het blijft toch ironisch dat 50 een faillissementsaanvraag doet, voornamelijk omdat het zijn favoriete belediging is om anderen blut te noemen. Neem bijvoorbeeld de volgende 8 rivalen.

A$AP Rocky

50 Cent had een turbulente relatie met model Tatted Up Holly en toen A$AP Rocky erachter kwam dat ze uit elkaar waren sloeg hij zijn slag in haar DM’s. Blijkbaar was Holly nog niet helemaal klaar met 50, want die kreeg een screenshot van de DM in handen. Hij postte de screenshot op instagram en claimde dat Rocky de lifestyle van Holly niet kon betalen.

50-cent-asap-rocky-1_nrhv32

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather en 50 Cent hebben een haat/liefde verhouding. Op bepaald moment was het voornamelijk haat en werden op social media dagelijks shots heen en weer gegooid. Op het hoogtepunt van de beef claimde 50 dat hij meer geld had dan Mayweather zijn hele team en dat Money Mayweather na elk gevecht blut is en uit de zak van zijn manager leeft.

Ghostface Killah & Raekwon

50 kwam in de game met ‘How To Rob’ en had gelijk beef met iedereen. Zo ook de leden van de Wu-Tang Clan. Ghost & Rae reageerden op 50 in de skit ‘Clyde Smith’ van het album Supreme Clientele. Daarop volgde weer een diss van 50 met betrekking tot de kakkerlakken in de cornflakes dozen waar Ghost het over heeft in ‘All That I Got Is You’.

Rick Ross & Fat Joe

Over Rick Ross en Fat Joe heeft hij niet per se gezegd dat ze blut zijn, maar hij insinueert wel dat hij rijker dan ze is. Toen hij beef met beide rappers had bracht hij de track ‘Tia Told Me’ uit en aan het einde van de track ging hij los en riep onder andere: “I just feel like I’m showin’ off now! I mean, I’m rich, man! I have disposable cash, I be hangin’ out with Russell. We do yoga…to relax!”

Jadakiss

Ook met The LOX was 50 in een beef verwikkeld. Jadakiss maakte een track genaamd ‘Checkmate’ waarin hij naar 50 uithaalde. 50 reageerde in de track ‘I Run New York’ en vooral de outro was pijnlijk. Zo dreigde hij zelfs dat hij Jadakiss z’n publishing zou kopen.

“Hey, get Puffy on the phone! Tell him I said, tell that nigga Puffy I said, ‘Get out the mirror for a second let me talk to him.’ Puffy own the nigga motherfuckin publishing! Tell him I wanna buy the nigga Jadakiss publishing! Nigga still ain’t recoup! Awww nigga you in the red, you owe money, nigga! Awww man! Now why you made me put your business in the streets!”

Jim Jones

In 2007 had 50 al het idee dat hij veel macht had in de industrie. Zo zei hij in de show bij Angie Martinez dat het Koch label een begraafplaats was en hij er projecten kon laten stoppen. Cam’Ron was hier niet blij mee aangezien zijn Diplomats een deal hadden met Koch. De twee MC’s uit New York gingen tegen elkaar in en Cam begon over album verkoopcijfers. Hij vroeg naar de cijfers van Lloyd Banks die bij een major label zat en vergeleek die cijfers met die van Jim Jones. Jim Jones bleek zonder groot label net zoveel verkocht te hebben. 50 reageerde daarop met: “But Lloyd Banks has more money than Jim Jones, if you want to talk on that level.”

15 July