6ix9ine lacht en daagt Lil Durk uit na bericht overlijden King Von

Afgelopen vrijdag lieten we weten dat de uit Chicago afkomstige rapper, King Von, zou zijn neergeschoten. Het gros van de Hiphop scene was aangeslagen, na het horen van het treurige nieuws. King Von’s stadgenoot en lotgenoot, Lil Durk, kreeg het nieuws mee terwijl hij zelf op dat moment live ging op Instagram. Durk besloot vervolgens zijn account te sluiten.

De regenboog rapper, 6ix9ine, had in het verleden al ‘beef’ met wat rappers uit Chicago en een daarvan was King Von. De rapper heeft zich vaker laten kennen door walgelijk gedrag te vertonen, maar liet zich ditmaal van zijn slechtste kant zien. De rapper besloot namelijk te reageren onder de instagram live post van Lil Durk dat gedeeld werd door blogger Akademiks.

Lil Durk gebruikte tijdens zijn laatste post, voor zover op Instagram, de volgende caption: “MY TWIN GONE I LOVE YOU BABY BRO – D ROY !!!!!” De rapper uit New York reageerde hierop met ‘lach emojis’ en zei vervolgens het volgende: “Nuski now von AND you still rapping go pick up a gun.”