6ix9ine reageert op de overval en ontvoering en geeft zijn kant van het verhaal


Vandaag kwam via TMZ het nieuws naar buiten dat 6ix9ine vannacht beroofd is en inmiddels heeft de regenboograpper gesproken met Akademiks en een verklaring gegeven aan de politie. Zijn verhaal komt echter niet over met de eerste berichten. Bronnen bij de politie melden dat de rapper heeft verteld dat hij bij een rood stoplicht stond toen hij en zijn chauffeur werden aangereden van achter. Er stapten volgens twee gewapende mannen uit die de telefoon van zijn chauffeur stalen en Tekashi zelf uit de auto sleurde.

De overvallers namen hem mee naar zijn eigen huis en hij belde de moeder van zijn kind die zijn sieraden naar beneden moest brengen. Vervolgens zou de FEFE rapper ontsnapt zijn en de situatie bij de politie hebben gemeld, waarna hij vervolgens besloot om niet meer mee te werken aan het onderzoek. Hij zou toen zelf naar het ziekenhuis gegaan zijn.

Er circuleren nu twee verschillende verhalen en waarschijnlijk zullen we nooit weten wat er daadwerkelijk gebeurd is. Akademiks zocht gelijk contact met zijn vriend en Tekashi vertelde hem dat hij blij is dat hij nog leeft. Hij refereert naar de moord op XXXTentacion, die werd doodgeschoten om 50 duizend dollar.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

22 July

X