6ix9ine z’n bodyguard neergeschoten bij het vieren van de uitspraak


6ix9ine werd gister na jaren van uitstelling veroordeeld tot vier jaar voorwaardelijke celstraf. Dit betekent dat hij voorlopig niet de cel in hoeft, zolang hij zich weet te gedragen. Wel moet hij 1000 uur taakstraf uitvoeren. De regenboograpper kwam echter al problemen tegen op het moment dat hij de uitspraak ging vieren met zijn team. Bij een schietpartij in het restaurant waar ze gingen eten werd zijn bodyguard geraakt.

TMZ meldt dat Tekashi in het restaurant een afspraak had met iemand van zijn label 10K Projects Records. Een bodyguard van executive van het label zou 6ix9ine z’n team tegengehouden hebben en alleen de rapper naar binnen willen laten. Hierdoor ontstond er een ruzie waarbij vier schoten gelost. 6ix9ine z’n bodyguard werd door één van de kogels in zijn buik geraakt en direct naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is hij geopereerd en in stabiele conditie.

Een getuige meldt aan TMZ dat Tekashi en zijn familie niet aanwezig waren op het moment van de schietpartij. Zij werden terug naar de auto gestuurd op het moment dat de ruzie ontstond. Één van de bodyguards van zou iemand met een stoel geslagen hebben en die zou vervolgens zijn wapen getrokken hebben.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

27 October

X