Ali B over kritiek op zijn lichaam, Selma Omari reageert

Ali B is de afgelopen tijd veel in de gym te vinden en zo nu en dan deelt hij het resultaat van zijn lichaam op Instagram. Eerder deze week deelde de rapper een foto waarop zijn ontblote bovenlichaam te zien was. De rapveteraan werd belachelijk gemaakt na zijn laatste post. Zo liet voetbalanalist Johan Derksen weten dat hij hem steeds irritanter vind worden. Vandaag reageert Ali B middels een post op alle kritiek en richt hij zich met name op de vrouwen. Echter werd dit hem niet in dank afgenomen door Selma Omari.

Ali B gooide al zijn frustraties eruit en zei onder meer het volgende in zijn post: “Deze twee 🖕🏼🖕🏼middelvingers zijn voor al die mensen en VOORAL vrouwen die het altijd hebben over bodyshamen, maar overal mij af hebben lopen kraken in comments onder verschillende posts.”

Vlogger/zangeres Selma Omari was het hier niet mee eens en besloot uit te halen naar Ali B. “De pot verwijt de ketel waar die zwart ziet. Grappig dat mensen niet aankunnen wat ze bij anderen doen.” De twee schijnen geen vrienden te zijn. Eerder haalde Ali B ook al uit naar Selma toen hij een aardbei vergeleek met plastische chirurgie. Bekijk de berichten hieronder.