Alle nieuwe muziek van vandaag op een rijtje met o.a. Idaly, Djezja, Lauwtje en Massief

Idaly – on the road
Twee weken terug zagen we Idaly met Cho in de ‘Fluit’ video. Vandaag is Idje terug met een nieuwe single, getiteld ‘on the road’.

Massief – 9 tot 5
Onlangs deden we een interview met Massief, waarin de Doetinchemse rapper onder meer zijn twee gezichten en het stadverbod dat hem bijna werd opgelegd besprak. Vandaag is Massief terug met een nieuwe single, getiteld ‘9 Tot 5’.

Jayboogz – Youngstar
Jayboogz’ studiosessie was alweer een tijdje terug, maar vandaag dropt de rapper weer iets nieuws. De track heet ‘Youngstar’ en heeft een laidback vibe.

Sigourney K. – Addicted ft. Sevn Alias
We zagen Sevn en Sigourney K al eerder samenwerken op de track ‘Sniper’. Vandaag zijn de twee terug met een nieuwe single.

Dodo vs. Chip Charlez
We zagen Rotterdam Airlines-rapper Dodo eerder bars uitwisselen met Jairzinho op de track ‘Dodo vs. Jairzinho’. Nu is het Chip Charlez’ beurt om met Dodo in de booth te stappen.

Djezja – Blauwe Kabel ft. 3Robi
Na ‘Za3ma’ met Yung Felix vond Djezja het tijd voor een nieuwe single. Hij koos ervoor met 3Robi samen te werken, met de track ‘Blauwe Kabel’ tot gevolg.

Lauwtje – Litty – Young Ellens
Lauwtje is litty en dat bewijst ze op haar nieuwe single met Young Ellens.

Ness, Crooks & Rico – Peloton
Na ‘Ziek’ met Freez en Kaascouse, is Ness vandaag terug met de track ‘Peloton’ in samenwerking met Crooks en Rico.

F.I. – Oeh La La
Eerder deze maand zagen we F.I. Djaga Djaga’s ontsnapping plannen in de ‘Z.D.J.N.M.B.’ video met Vic9 en JoeyAK. Vandaag is de rapper uit de Bijlmer terug met de single ‘Oeh La La’.

SID – Expose 2.0
Rapper S.I.D. dropte twee weken geleden de track ‘Preuts’. Vandaag is de rapper terug met een nieuwe single, getiteld ‘Expose 2.0’.

T.Dutty – Co2 Freestyle
Na de release van zijn ‘Duttyvelli’ EP dropt T. Dutty vandaag een nieuwe single. De track heet ‘Co2 Freestyle’ en is een remix van Gunna en Lil Uzi Verts ‘.223’.

Sam J’taime – Is Dit Nu Later
Na ‘Als Een Strijder’ is Sam J’taime terug met de single ‘Is Dit Nu Later’.

Ajay – Flashbacks ft. Figogang
Na Ajays ‘2 Wegen’ project vond de zanger het tijd voor een nieuwe single. In samenwerking met Figogang dropt Ajay vandaag ‘Flashbacks’.

EZG – Hooliganrap
Het laatste wat we van EZG hoorden is dat zijn show in België werd afgelast door de politie, een voetbaleenheid welteverstaan. Vandaag is de rapper terug met een single met een toepasselijke titel, namelijk ‘Hooliganrap’