Bijzondere onthulling over Yolanthe Cabau

Een van de bekendste Fysiotherapeuten uit de voetballerij genaamd Andre van Alphen heeft in een interview met VI vertelt over zijn samenwerkingen met diverse sterren. Zo hebben er veel grote spelers als Frenkie de Jong, Roberto Mancini, Burak Yilmaz, Teddy Sherringham en Wesley Sneijder op zijn massagetafel gelegen.

Met de laatstgenoemde voetballer had hij een hele bijzondere samenwerking. De Amsterdamse fysio woonde namelijk een lange tijd in het huis van Sneijder en zijn familie. Andre maakte kennis met Sneijder toen hij 18 jaar was en nog bij Ajax speelde. De middenvelder speelde later in zijn carrière voor verschillende grote clubs in het buitenland, namelijk bij Real Madrid, Internazionale en Galatasaray. En ook bij de zojuist opgenoemde clubs maakte Wesley gebruik van zijn diensten. “Het was voor hem in het buitenland ook eigenlijk nooit een optie dat ik in een hotel ging slapen. Dan wilde hij altijd dat ik gezellig bij hem in huis kwam”, vertelt de Fysio.

In het interview doet Andre ook een opvallende onthulling over de ex-vrouw van Wesley Sneijder. “Later kwam Yolanthe er natuurlijk bij. Dat is de beste voetbalvrouw die ik ooit heb ontmoet. “Als ik ’s ochtends opstond, was ze al een ontbijtje en een kopje koffie aan het maken. Niks was te glamorous voor haar.”