Handige tassen voor naar een festival

apr 20 , 18:00 Blog
image001 4
Het festivalseizoen is weer begonnen en dat betekent ook dat we allemaal weer massaal op zoek zijn naar een handige tas om onze spullen mee te kunnen nemen. Daarbij is het wel belangrijk om even rekening te houden met het feit dat je een tas meeneemt voor je grote spullen, die je vervolgens in een kluisje kunt doen en een tasje die je meeneemt het terrein op, voor je belangrijke spullen zoals je telefoon, sleutels en andere spullen. Want laten we eerlijk zijn, als jij lekker aan het dansen bent op de muziek van je favoriete artiest, dan is het niet bepaald handig dat je een enorme rugzak op je rug hebt, die alle kanten op beweegt.

Neem een goede rugzak mee

Ga je binnenkort naar een festival, dan is een goede rugzak het eerste waar je aan moet denken. Omdat de meeste festivals vaak rond het middaguur beginnen en stoppen rond middernacht, kan het naarmate het later wordt, ook wat frisser worden buiten. Hoe fijn is het dan dat je een vest bij je hebt die je kunt aantrekken, zodat je het lekker warm hebt als het wat frisser begint te worden. Handig is wel dat je een goede rugzak voor heren of dames koopt, zodat je ook zeker weet dat al je spullen er in passen. Let daarbij wel op dat je kiest voor een rugzak die te verstellen is. Stel dat iemand anders hem dan een keer draagt, dan kun je de schouderbanden makkelijk verstellen en kan ook diegene ermee lopen.

Telefoontasje

Als je naar een festival gaat, wil je natuurlijk niet de hele dag met een grote tas rondlopen. Je wilt je handen vrij hebben om te dansen en te genieten van de muziek. Daarom is een telefoontasje de perfecte oplossing! Met een telefoontasje heb je al je belangrijke spullen binnen handbereik. Je kunt er je telefoon, geld, ID-kaart en zelfs een lippenbalsem in kwijt. Het telefoontasje heeft vaak verschillende vakjes en ritsen, zodat je alles georganiseerd kunt opbergen. Zo hoef je niet meer te zoeken naar je spullen en kun jij gewoon lekker blijven dansen. Een ander groot voordeel van een telefoontasje is dat het je telefoon beschermt tegen die onvermijdelijke festivaldrankjes die weleens over je heen kunnen gaan. Het tasje is meestal gemaakt van waterafstotend materiaal, waardoor je telefoon veilig blijft. Sommige telefoontasjes hebben zelfs een speciaal doorzichtig venster, zodat je je telefoon gewoon kunt gebruiken zonder hem uit het tasje te halen.

Backpack

Ga je nu naar een festival waar je flink wat uren achter elkaar moet staan, dan is het kopen van een backpack om je spullen mee te kunnen nemen een aanrader. Het voordeel van een backpack ten opzichte van een rugzak, is dat backpacks vaak net even wat prettiger te dragen zijn. Ergens ook wel logisch, want deze tassen zijn er ook voor gemaakt om bijvoorbeeld te dragen tijdens een flinke wandeling door het bos. Natuurlijk hoef je niet speciaal een andere tas te kopen wanneer je bijvoorbeeld naar een dance feestje gaat en je toch zeker weet dat jij je tas bij binnenkomst in een kluisje stopt, maar is het wel handig er een bij je te hebben.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 19 om 181911

Diddy biedt in video boodschap zijn excuses aan voor de gruwelijke mishandeling van Cassie

NEWS mei 19, 18:21
schermafbeelding 2024 05 19 om 122132

Max Verstappen zet twijfelaar op z'n plek met middelvinger en verandert hem in een fan

NEWS mei 19, 11:47