Clan de Banlieue presenteert ijshockey jersey gebaseerd op de real-life Tony Soprano

Clan de Banlieue presenteert hun nieuwe collectie, genaamd Blink of an Eye. De collectie is een eerbetoon aan de momenten die het leven in één oogopslag kunnen veranderen, karakterbepalende momenten die beslissen of iemand succesvol is of faalt. Door middel van zes capsule collecties wordt de Fall/Winter Collection ’22 van het Rotterdamse merk een geheel.

De Sherpa capsule bestaat uit items gemaakt van een dikke, zachte Sherpa stof (een soort fleece) en hierin staat de Moto Balaclava. In de tweede capsule draait het om het FLEUR DE LIS symbool, dat in elk stuk terugkomt. De Heritage capsule is geïnspireerd op een classic uit de Spring/Summer ’21 collectie: het HERITAGE tracksuit. De Majocchi capsule is een eerbetoon aan de gerespecteerde Italiaanse textielproducent Majocchi. De vijfde capsule is de Chrome collectie.

De laatste capsule is een opvallende, genaamd de Galante lijn. James Galante was een gangster die als witwas praktijk een vuilverwerkingsbedrijf had. Als vermaak voor zijn zoon startte hij een ijshockeyteam genaamd de Danbury Trashers en centraal in deze capsule staat dan ook de iconische Galante jersey. Het schijnt dat James Galante de inspiratie is geweest voor het wereldberoemde Tony Soprano karakter uit de HBO serie The Sopranos.

In de campagne video die bij de Blink of an Eye collectie komt zien we oude bekende Skaffa van Skeme015 voorbij komen.