Dio & Willie Wartaal in animatiefilm!!

dio_beterefoto

Dio en Willie Wartaal spreken de stemmen in van twee nieuwe karakters, Snow en Replay, voor de opvolger van Luc Besson’s internationaal zeer succesvolle CGI animatiefilm Arthur en de minimoys. In de originele versie zijn deze stemmen ingesproken door Will.I.Am en Fergie van de Black Eyed Peas.

In dit tweede deel zijn ook de oude vertrouwde stemmen uit deel één weer te horen. Zo kruipt Kim-Lian van der Meij weer in de huid van prinses Selenia en spreekt Hugo Metsers de gemene schurk Malthazard in. Chris Silos en Renée Soutendijk zijn ook weer te horen in de tweede deel van de Arthur duologie. De 12 jarige Boyan van der Heijden spreekt de stem van Arthur in. Hij heeft o.a. stemmen ingesproken voor films als De ‘Spiderwick kronieken’ en ‘Brother Bear 2’

Arthur en de wraak van Malthazard is een CGI animatiefilm gecombineerd met live action scènes. Het verhaal is gebaseerd op de, internationaal zeer geprezen, gelijknamige boekenreeks. De film is vanaf 9 december in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bron: Top Notch

20 October