Dit kun je verwachten van de 31 acts op het 10-jarig jubileum van Puna.nl (2/3)

p-10-poster-digi-1
Aanstaande zondag is het eindelijk zover! Dan vieren we het 10-jarig bestaan van Puna.nl in een bomvolle Melkweg, met maar liefst 31 acts. Het festival duurt van 15:00 uur in de middag tot 00:00 uur en de acts zijn verdeeld over drie zalen. Voordat het zover is maken we een overzicht van wat je kan verwachten van alle artiesten.

Meer informatie over het 10-jarig bestaan van Puna.nl vind je op de Facebookpagina en kaarten zijn te verkrijgen via deze link.

Broederliefde
Als er 1 act is waar we in 2016 niet omheen kunnen is het Broederliefde wel. De Rotterdammers braken niet alleen het 13-jaar oude record van Frans Bauer met hun album Hard Work Pays Off 2, maar halen ook bij elk optreden alles uit de kast. Zo lieten ze bijvoorbeeld Lowlands op de grondvesten schudden met hits als Mi No Lob en Jungle.

Rotterdam Airlines
Dat het goed gaat met Sevn Alias is geen geheim, maar ook de rest van zijn label Rotterdam Airlines gaat lekker. Ze brachten eerder dit jaar hun Gate 16 album uit en aanstaande zondag zullen alle artiesten van zich laten horen.

Zwart Licht
Zwart Licht wordt al jaren bejubeld om hun sterke liveshow en al zijn ze even weg geweest hebben ze zin om te knallen zondag. Zorg dat je energie hebt, want het wordt springen op bangers als Vanaf Nu, Backup Staat Klaar en natuurlijk Dubtrip.

Josylvio
Josylvio bracht dit jaar zijn sterke debuutalbum Maeseb uit en werd direct een naam om rekening mee te houden. Zijn liveshows worden ook goed ontvangen met extra elementen en exclusieve remixes. Verwacht sowieso vuur met tracks als Le7nesh, Skere Tijden en Rotation.

Yung Internet
Yung Internet is één van de verrassingen van het afgelopen jaar en dat zit hem voornamelijk in hun sterke live shows in het nachtleven. De mannen zijn ook nu van plan om de Melkweg op z’n kop te zetten.

Ares
Ares begon al vroeg en heeft inmiddels een aardige CV opgebouwd. Op 6 november zal hij van zich laten horen.

Snelle
Snelle maakte zo een goede indruk met zijn De Vier EP dat we vonden dat hij erbij moest zijn en hij heeft er zin in dus verwacht een energiek optreden van de man uit het oosten.

Equalz
De mannen van Equalz werken hard aan een nieuw project en lieten al de singles Don’t Worry en Cardio los. Aanstaande zondag zullen ze die sowieso laten horen en waarschijnlijk zal hun banger Bye Bye ook voorbij komen.

Era & Juicc
Amsterdam Oost wordt gerepresent door Era & Juicc, die onlangs hun Maandag t/m Zondag EP hebben uitgebracht.

Kid de Blits
Ow jij dacht jij was Safe? Kid de Blits maakt zich op voor de release van zijn Safehouse EP en bracht onlangs nog de remix van de titeltrack uit.

3 November

X