🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Dit zijn de internationale releases die je vandaag nodig hebt met o.a. Logic, Lil Wayne en AJ Tracey

Logic – Keanu Reeves
Logic heeft zijn track Keanu Reeves gedropt. Na het verschijnen van zijn album Young Sinatra IV was het even stil rondom de rapper, maar nu is hij terug met een nieuwe single. Check het hieronder.

DJ Kay Slay – They Want My Blood ft. Lil Wayne & Busta Rhymes
DJ Kay Slay slaat voor zijn nieuwe single They Want My Blood de handen ineen met Lil Wayne en Busta Rhymes. De track zal deel uitmaken van Kay Slay’s aankomende compilatiealbum Hip-hop Frontline.

G-Herbo – Up It
G-Herbo deelt vandaag een nieuw nummer, genaamd Up It. De productie van de track komt van de hand van Southside. Beluister ‘m hieronder.

Lil Skies – Real Ties
Lil Skies is terug met zijn track Real Teas. De jonge rapper uit Pennsylvania werkt aan een vervolg op zijn succesvolle debuutalbum Life of a Dark Rose en Real Ties zou daar zomaar een single van kunnen zijn.

AJ Tracey – Psych Out!
We moeten nog maar even geduld hebben voor het debuutalbum van AJ Tracey. De Britse rapper is al flink wat jaren bezig, maar van een volledig album kwam het nog niet. Psych Out! is één van de tracks op het project, dat op 8 februari zal uitkomen.

Elle Varner – Pour Me ft. Wale
Zangeres Elle Varner brengt vandaag haar nieuwe track Pour Me uit. Ze schakelt daarbij de hulp in van Wale. De samenwerking van de twee check je hieronder.

LSD – Genius (Lil Wayne Remix)
Supergroep LSD, bestaande uit rapper Labrinth, zangeres Sia en producer Diplo dropten onlangs drie succesvolle singles. Eén daarvan, Genius, is geremixt door Lil Wayne. De versie met Weezy check je hieronder.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

18 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X