Dit zijn de tien beste tracks om te luisteren terwijl je een break neemt

Schermafbeelding 2016-09-07 om 13.55.45

Soms ben je gewoon toe aan een break. Een break in je relatie, een break van je werk, een break van je vrienden en ga zo maar door. De ideale snack tijdens je break is natuurlijk een KITKAT, maar welke muziek luister je terwijl je van je break geniet? We verzamelden tien ideale nummers om het beste uit jouw persoonlijke #MyBreak te halen.

Soms heb je even een momentje nodig om bij te tanken. Even opladen en Gass van Sevn Alias, Jason Futuristic, BKO en Jairzinho is daar het perfecte nummer voor:

Wat is een betere plek om je tijdens je break te wanen dan de Jungle? Laat Broederliefde en Jack $hirak je meenemen zodat je even alles kan vergeten:

Als je je dan toch op een andere plek waant, luister dan naar GLOWINTHEDARK en SFB en dans op Labanta:

Ondertussen geniet je optimaal, omdat je Niks Te Maken hebt met niemand, zoals Dopebwoy, I Am Aisha en Kalibwoy je laten weten:

Terwijl je geniet van je break kan het geen kwaad om samen met Adje, Cho, Hef, Dio en MocroManiac alvast over je Next Move na te denken:

Je hebt weleens van die momenten dat je je partner even niet meer trekt en toe bent aan een break. Uiteindelijk ben je maar alleen en helpt Ik Mis Je van Cho en La Rouge je er doorheen:

Het hoeft niet erg te zijn om alleen te zijn. Soms is dat precies wat je wil om optimaal te genieten van je break. Luister maar naar Keizer met Liever Alleen:

Er zijn altijd mensen die toch iets van je willen, maar dan zet je gewoon je Telefoon Uit en luister je naar Def Major en Cartiez:

Soms is je telefoon uitdoen niet genoeg, want je wil gewoon even niet aangeraakt worden. Daar hebben Poke en Roscovitch de perfecte track voor:

Af en toe zit je zo vast in je routine dat een break aanvoelt als Verlof en dat vier je dan natuurlijk met Adje:

7 September