Drake daagt Murda Mook uit voor een battle, indien Mook wint van Surf

Al een tijdlang dagen Drake en Murda Mook elkaar uit op verschillende manieren. Afgelopen september postte Mook een foto op zijn Instagram waarin je zag dat Drake op een nogal ‘felle’ manier iets tegen hem zei.

Uit de caption bleek dat Drake hem zou hebben uitgedaagd voor een battle. Bekijk de foto hieronder:

So this is @champagnepapi telling me he wants to battle me. And he is actually serious! Who got the check?

A photo posted by murdamookez (@murdamookez) on

Vervolgens gebruikte Murda Mook de beat van ‘6 God’ om een aantal keer uit te halen naar Drake.

Voor zij die niet weten wie Murda Mook is, hier wat informatie over zijn bestaan:

Murda Mook is een battle-rapper die door velen wordt erkend als battle-veteraan. Hij was één van de originele artiesten in de SMACK/URL battle league. Daarnaast tekende hij in 2009 ook bij het label Ruff Ryders. Hij draait al jarenlang mee in de battle-scene en staat ook echt daar bekend om.

Terug naar het verhaal:

In februari, bij de King of the Dots: Blackout 5, gaf Drake aan op een dag misschien wel in de battle-scène stappen te willen maken. Drake liet uiteraard zijn ego nog even spreken, want naast het feit dat hij het te druk heeft, wist hij niet of Murda Mook het wel daadwerkelijk verdiende.

Vervolgens was Drake ook aanwezig bij het laatste NOME event (Night of Main Events). Daar werd hem de vraag gesteld of de battle tussen hem en Mook ooit zou plaatsvinden. Uiteraard wist hij het vuur goed aan te wakkeren door te zeggen dat Mook eerst moest winnen van battle-rapper Surf.

Hoogstwaarschijnlijk betekent dit dat de battle toch een keer gaat plaatsvinden aangezien beide rappers elkaar aan het uitdagen zijn. In afwachting van wat gaat volgen…

"You gotta beat Surf 1st b4 you get to me" -Drake #NOME5 @champagnepapi

A video posted by ITSBIZKIT (@its_bizkit) on

11 May