Video: Excellent ft Perry Mystique – Laatste Joint (Prod. Perry Mystique)

[jwplayer config=”compare_topnotch” mediaid=”38326″]

Het moment is daar. ZwareJongenZ Records opent haar opslagdeuren en toont de kersverse track, “Laatste Joint”, Excellent Ft Perry Mystique. De track kent een zekere maatschappelijke waarde. De boodschap luidt, tussen neus en lippen door, dat het gebruik van wiet (en mogelijke andere drugs) geminderd en/of gestopt moet worden.

Excellent staat niet met zijn strafstokje gereed, om iedereen op de vingers te tikken. Nee! Hij neemt je mee in de meest verbazingwekkende situaties, waarin men kan verkeren, als het gevolg van het gebruik van wiet. Excellent toont zich een ware “Gimmick Koning”.

Nog niet getraind vandaag? Helemaal niet erg, want Excellent helpt je bij de aansterking van de lachspieren. “Laatste Joint” is niet alleen een track. Uiteraard zijn er T-shirts verkrijgbaar, waarop de songtitel op creatieve wijze is vorm gegeven.

LET OP! De desastreuze en pijnlijke situatie waarin onze wereldgenoten verkeren in Haïti, is ook ZwareJongenZ Records niet ontgaan. Om deze reden doneert ZwareJongenZ Records, bij de verkoop van ieder artikel uit de shop, € 2,50 aan GIRO 555.

ZwareJongenZ Records CEO, Aiky, vermenigvuldigt iedere donatie met twéé. Bij verkoop van een artikel uit de shop, wordt er dus € 5,00 gedoneerd!

22 January