Fakkelteitgroep komt met verzamelalbum!! + Groen Gras (video)

[media id=”150″ height=”420″ width=”500″ stretching=uniform]

Puna bezoekers, er is goed nieuws uit Zwolle en Nijmegen! Zo primeurt vandaag niet alleen de videoclip voor Groen Gras, en is er ook gratis muziek in aantocht. Jawel, op 26 februari komt de allereerste verzamelaar van de Fakkelteitgroep uit. Dit alles wordt aan elkaar gemixt door producers A.R.T. (Fakkelbrigade) en Vader Nikes (Zo Moeilijk) zodat je de cd op kan zetten zonder je verder nog zorgen te hoeven maken om het verslijten van je fast forward knop. Gratis en voor niets exclusief te downloaden op www.fakkelteitgroep.nl en Puna.nl.

Verwacht dus nieuwe tracks, exclusieve sessies en remixes naast de nummers die de afgelopen tijd zijn uitgebracht door mensen en de, Typhoon en New Cool Collective, Zo Moeilijk, Rico en Sticks en anderen. De “Volume 1” in de naam verraadt al dat dit een serie gaat worden waar je de exclusieve nieuwe muziek van de mensen van de fakkelteit kan horen. Hou het dus in gaten!

Vrijdag 26 februari staat de Fakkelbrigade in Hedon, de thuishaven van de jongens in Zwolle. Dit geldt tevens als het presentatiemoment van de verzamelschijf. Ook zal de nieuwe videoclip voor de beuker ‘Tijgers en Draken’ van Sticks en A.R.T. hier primeuren. Kun je hier niet bij zijn of is het te ver weg? Op 20 maart breekt de Fakkelbrigade de Melkweg in Amsterdam af samen met Zwart Licht en Winne, mooie herkansing lijkt ons.

21 January