Ghostface Killah haalt uit naar Action Bronson en het is zijn beste video sinds tijden

Sinds zijn mixtape ‘Bon Appetit’uit 2011 worden er al vergelijkingen gemaakt tussen Action Bronson en Ghostface Killah. Bronson is natuurlijk de nieuwkomer van de twee, dus wordt hij ook regelmatig beschuldigd van het nadoen van Ghostface. Ghost zelf heeft nooit laten weten dat hij er problemen mee had en heeft zelfs een keer gezegd dat hij zelf ook weleens in de war is geraakt toen hij Bronson hoorde rappen. Vorige week is er echter een eind gekomen aan de vriendelijkheid.

Action Bronson was te gast bij het programma SportsNation op ESPN en werd daar wederom geconfronteerd met de vergelijking en hij was het duidelijk zat. Nadat hij in eerste instantie vriendelijk bleef, gebeurde er uiteindelijk dit.

Ghostface liet ook dit incident gaan in eerste instantie. Toen hij er achter kwam dat Bronson zijn excuus tweets weer verwijderd had, voelde hij dat hij toch moest reageren. En die reactie is niet mild. Ghost staat in een woonkamer en spreekt Action Bronson aan alsof hij zijn vader is. De bedreigingen blijven echter niet bij klappen met een riem. De soul muziek die op de achtergrond gedraaid wordt zorgt ervoor dat deze video alles in zich heeft om een classic te worden.

Action Bronson heeft inmiddels op Twitter wederom zijn excuses aangeboden. Het lijkt ons verstandig dat hij de tweets dit keer laat staan.

21 July