Gunna onder de indruk van bikinifoto’s Kim Kardashian: “Capital P!”

Gunna heeft een hele goede week achter de rug. De YSL rapper kwam op 1 binnen met zijn laatst uitgebrachte DS4EVER album en daarnaast introduceerde de uit Atlanta afkomstige rapper een blauwe (Pushin) ‘P’ emoji, die momenteel wereldwijd wordt gebruikt op social media.

De rapper probeerde onlangs tijdens een interview uit te leggen wat het term inhoudt. Hij deed dit met behulp van heel wat voorbeelden. “Now… putting your people in position is P. Bossing your bitch up is P. Risking your life to feed your family is P. Being a real na off the internet is P. I’m pushing P. Speaking on a na for no reason is not P,” aldus Gunna.

Kim Kardashian deelde onlangs twee foto’s op haar Instagram, waarin ze te zien is in een bikini. Als bijschrift schreef ze bij de foto: Beach party, met een klein letter p. Gunna was kennelijk wel onder de indruk van haar foto’s, maar de caption kon hem niet bekoren. Hij besloot dan ook om een screenshot te maken met een corrigerende caption: “Capital 🅿️!” Bekijk de seriefoto’s van Kim K hieronder.

https://www.instagram.com/kimkardashian/