Hef dropt Hefvermogen op 6 december!! + releaseparty

hefvermogenflyervoor

Sinds het verschijnen van de Boyz in de Hood mixtape in december 2008 wachten fans, mede muzikanten en critici op het solo debuut van Hef. Na twee officieuze mixtapes en diverse nummers is het eindelijk zover. Op 6 december zal Hef zijn meerwaardetonen, doormiddel van zijn nieuwe pre-album getiteld “Hefvermogen.”

De eerste bouwstenen van zijn carrière zijn gelegd maar “Hefvermogen” is het bewijs van een sterk fundament! Op 6 december zal hij Nederland voor het eerst kennis laten maken met zijn pre-album. Zijn releaseparty zal plaats vinden in Your Space (onderhet Hilton Hotel) te Rotterdam.Om de avond nog meer lading te geven zullen Heinek’n, Feis, Kleine Viezerik, Murda Turk en Crooks ook een bijdrage leveren.

Behalve muziek zullen er exclusieve kledingstukken verkocht worden die speciaal zijn ontworpen voor Hefvermogen. Al met al wordt het een avond om zwaar aan te tillen.

LET OP: De eerste 25 mensen op SLIPPERS komen krijgen een gratis exemplaar van Hefvermogen. Dus geen entree, sorry peeps..
Locatie: Your Space te Rotterdam
Schade: 5 euro

Zie achterkant flyer op de vervolgpagina..
Artwork: Brian Elstak

hefvermogenflyerachter

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

11 November

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.