Hef dropte vandaag uit het niets een EP en twitter stond even op z'n kop

In november 2012 bracht Hef zijn tweede solo album ‘Papierwerk‘ uit, gevolgd door het album ‘Freddy & Bundy‘ samen met Crooks eind 2013. Sindsdien zit men eigenlijk al te wachten op nieuw materiaal van de rapper uit Hoogvliet.

Op een samenwerking hier en daar na bleef het vrij stil rondom Hef. Sinds er steeds meer foto’s en filmpjes online begonnen te komen van Hef in de studio begonnen mensen door te krijgen dat er aan iets gewerkt werd. Niet lang daarna maakte hij bekend dat hij aan een album genaamd ’13’ werkte en volgden er nog meer beelden (vooral op Instagram).

Afgelopen week verschenen er ineens tekeningen van Hef, gemaakt door Brian Elstak, waarin hij leek af te tellen. Dit deed hij inderdaad; niet naar zijn album, maar de release van een gratis EP, genaamd ‘6,5‘. Vandaag om 12 uur kwam het, 6 tracks tellende, project uit en social media stond gelijk op z’n kop. We verzamelden een deel van de beste reacties op het uitkomen van de EP.

Wake & Bake

Fuego

Bruhhhh

“Thank you, Jesus”

Tiewai kijkt alvast vooruit naar het album

Veel liefde <3 https://twitter.com/bruhbruhbruhpls/status/585023696139644928 Nog meer vuur https://twitter.com/YakubBundy/status/585020597329125376 Illuminatie


Zo gaan die dingen

Soms zeggen plaatjes meer dan woorden

Dikke, dikke

Yup, ook in de gevangenis gaan ze 6.5 pompen

6 April