🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Ivan Words geeft samen met Samsung een muzikale dimensie aan beachvolleyball

Ook al heb je nog nooit een beachvolleybal aangeraakt, de woorden van spoken word artiest Ivan Words in combinatie met de stem van Sticks geven je het gevoel dat je er helemaal in zit.

Op het centrecourt in een finale of met vrienden op het strand, de feeling blijft hetzelfde. In bovenstaande video zie je het duo Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen in een intense strijd op het strand, gefilmd met de Samsung Galaxy S9. De set-up, shots en klappen van de oud-wereldkampioenen worden perfect vastgelegd en met de super slow-mo functie kom je dichter bij de actie dan ooit. Je krijg het gevoel dat je op het strand zit en de aces en smashes je om de oren vliegen.

I will not lose. Dat is de mindstate van beachvolleybal-duo Alexander en Robert. Falen staat niet in het woordenboek van de mannen en dat is te zien aan hun trainingsregime. Zoals Sticks en Ivan zinnen continue opnieuw schrijven tot ze de perfecte aaneenschakeling van woorden hebben, zo halen de beachvolleyballers alles uit de kast voor de perfecte service en het ultieme block.

Of het nou met of zonder beat is, voor Red Bull Sprekend geven de woorden van Ivan uit de mond van Sticks een extra dimensie aan de sicke zwart-wit beelden. Check hier hoe Alexander en Robert onder toeziend oog van de Samsung Galaxy S9 in alle hoeken van het strand duiken.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

15 August

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X