Kanye West: “Drake heeft mij en mijn familie bedreigd.”

Een vloedgolf aan tweets van Kanye West gisteravond. De rapper claimde dat hij bedreigd zou zijn door Drake. De Canadese rapper zou in een telefoongesprek Ye zelf en zijn familie hebben bedreigd.

Mocht er na de bedreiging dan ook iets gebeuren met de familie West, dan weet Kanye in ieder geval al in welke hoek ze moeten zoeken.

Ook de ongeregeldheden tijdens een concert van Pusha-T eind november waren volgens Kanye aan Drizzy te danken. Volgens Ye heeft Drake de eerste paar rijen van het concert afgekocht, om vervolgens zijn gang het podium te laten bestormen. Bij het betreden van het podium raakte één van de heren zo gewond dat hij nu nog steeds in het ziekenhuis ligt.

In de tweet haalt Yeezy ook de situatie rondom 6ix9ine en XXXTentacion aan. Kanye is naar eigen zeggen helemaal geen battle rapper en staat voor positiviteit. Vervolgens claimt de rapper dat Drake helemaal niet beroemd zou zijn zonder Kanye.

Vervolgens lijkt hij iets in te dimmen. Hij zegt dan ook open te staan voor een gesprek met de Canadese ster. Volgens Kanye is dit de beste uitkomst, op die manier vallen er geen doden of gewonden.

Op dit moment lijkt het hoofd van mr West ietsje te zijn afgekoeld, maar niet is minder waar. Hoe durft Drake ook eigenlijk de vader van North, Saint en Chicago te bedreigen:

Eerder op de dag heeft hij blijkbaar ook contact gehad met Travis Scott. Waarna Drizzy, volgens Kanye zelf, nóg meer bedreigingen aan zijn adres begon te uiten.

Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw en dus kwam Kim dan ook snel met haar eigen reactie op de zaak:

Daarna zet Kim in Trumpiaanse-teksten uiteen hoe geweldig haar Kanye is:

Na nog maar eens duidelijk te hebben gemaakt dat er met Kanye echt niet te sollen valt besluit hij zijn pleidooi met alleen maar liefde.

Deze zaak krijgt ongetwijfeld nog een staartje, alle updates zie je natuurlijk hier.