🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Kendrick Lamar en Bruno Mars de grote winnaars bij de Grammy’s


Vannacht werden de Grammy Awards voor de zestigste keer in de geschiedenis uitgereikt. Grote winnaar was Bruno Mars die alle zes de prijzen in de wacht sleepte waar hij voor genomineerd was. Belangrijkste daarvan was Album Of The Year voor het album 24K Magic. Hij liet daarmee JAY-Z, Kendrick Lamar, Lorde en Childish Gambino achter zich.

Kendrick Lamar ging echter niet met lege handen naar huis. Van de zeven nominaties won hij er vijf, namelijk Best Rap Album voor DAMN., Best Rap/Sung Collaboration voor Loyalty. met Rihanna, Best Music Video voor HUMBLE., Best Rap Performance voor HUMBLE. en Best Rap Song voor HUMBLE.

Ondanks de vijf Grammy’s voor Kendrick was het toch een teleurstellende avond voor hiphop. Zo wonnen hiphop artiesten alleen in de hiphop categorieën en niet in de algemene artiesten. Zo ging JAY-Z zonder Grammy naar huis terwijl hij maar liefst acht keer genomineerd was, waaronder Best Album en Record Of The Year.

JAY-Z en Kendrick hadden beide kans om geschiedenis te schrijven door als eerste rapper Record of the Year te winnen. Ze konden ook als derde hiphopartiest ooit met Album of the Year naar huis gaan, na Lauryn Hill voor The Miseducation of Lauryn Hill en Speakerboxxx/The Love Below van Outkast.

Ook SZA zag alle vijf de prijzen waar ze voor genomineerd was aan haar voorbij gaan. Op social media werd vooral verbaasd gereageerd op het feit dat ze in de categorie Best New Artist verloor van Alessia Cara die in 2015 al haar debuutalbum uitbracht en hits scoorde en afgelopen jaar alleen op de soundtrack van Moana stond en Logic bijstond op zijn grootste hit.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

29 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X