Kylie Jenner doet sexy fotoshoot voor Galore Magazine

Galore Magazine laat er geen gras over groeien. Kylie Jenner is net een maand 18 en ze verschijnt op de cover en in het magazine met een sexy shoot. Het blad schakelde de hulp in van beroemde fotograaf Terry Richardson, die niet vies is van een gewaagde shoot.

In het blad poseert Kylie in een aantal weinig verhullende outfits van Balmain, Moschino en Michael Costello. In het bijbehorende interview praat ze over haar gevoel van stijl, haar drive om hard te werken en hoe Kim een inspiratie voor haar is. Het artikel heet “Kylie Jenner is all grown up” en maakt gretig gebruik van het feit dat Kylie net volwassen is. Zo staat ze op de foto met een verjaardagstaart met haar leeftijd en poseert ze met een ballon. Ze vertelt ook dat ze niet begrijpt waarom ze een maand geleden veroordeeld werd om bepaalde dingen die ze deed, terwijl men het nu prima vindt omdat ze volwassen is. Check de foto’s hieronder.

Kylie_Jenner_Galore_Mag_1_nud570 Kylie_Jenner_Galore_Mag_3_nud57l Kylie_Jenner_Galore_Mag_4_nud57w Kylie_Jenner_Galore_Mag_5_nud58d Kylie_Jenner_Galore_Mag_6_nud58s Kylie_Jenner_Galore_Mag_7_nud593 Kylie_Jenner_Galore_Mag_8_nud59o Kylie_Jenner_Galore_Mag_9_nud5a1 Kylie_Jenner_Galore_Mag_10_nud5ab Kylie_Jenner_Galore_Mag_11_nud5ak Kylie_Jenner_Galore_Mag_12_nud5au Kylie_Jenner_Galore_Mag_Moschino_nud5b3

8 September