Lange Frans nog steeds woest op Lubach: ‘Ik spuug in zijn gezicht’

Lange Frans en Arjen Lubach zullen hoogstwaarschijnlijk geen vrienden meer worden. Lange Frans was onlangs te gast in de radioshow van Patrick Kicken op WILD FM en daar richtte hij wederom zijn pijlen op Arjen Lubach. De rapveteraan liet in de radioshow namelijk weten dat hij direct Arjen Lubach direct in zijn gezicht spugen als hij hem ergens tegenkomt op straat, zo meldt Mediacourant.

Toen hem werd gevraagd of hij een hekel heeft aan Arjen Lubach zei hij het volgende: “Nou, een hekel is een groot woord, maar ik spuug hem wel in zijn gezicht als ik hem tegenkom.”

Arjen Lubach heeft Lange Frans vorig jaar oktober belachelijk gemaakt in zijn programma Zondag met Lubach. Hij liet zijn bijna 2 miljoen kijkers een aantal fragmenten zien waarin de rapper praat over complottheorieën. Vervolgens zei hij het volgende over de rapveteraan: “Ik sta op het punt dat ik bijna medelijden krijg met al deze lui.” Toen Lange Frans werd gevraagd waarom ze het nog niet met elkaar hebben uitgepraat reageerde hij als volgt: “We hebben nog gesproken over een gesprek, maar dat durfde hij toch niet.” De beelden van de uitzending van afgelopen oktober is hieronder te zien.