🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Meek Mill krijgt officiële Meek Mill-dag in Houston

Meek Mills tourt door de VS met zijn ‘Motivation Tour’ en de rapper kreeg een mooie verrassing tijdens zijn stop in Houston. Hoewel Meek uit Philadelphia komt en de stad hevig represent, besloot de gemeente Harris County te Houston 24 februari tot officiële Meek Mill-dag uit te roepen.

In 2017 werd Meek Mill beschuldigd van een schending van zijn voorwaardelijke straf. De rapper postte een video op zijn Instagram waarin hij een wheelie op zijn crossmotor deed. Dat was genoeg voor de New Yorkse politie om de rapper te arresteren en op te sluiten. In de publieke sfeer ontstond er veel heisa rondom de zaak, met grote demonstraties tegen Meeks opsluiting tot gevolg. In april 2018 kwam Meek vrij en sindsdien maakt hij zich sterk voor een hervorming van het Amerikaanse strafrecht.

Onlangs ging Meek langs bij een jeugdgevangis in Harris County om zijn levenservaringen te delen met jonge delinquenten. Meeks activisme bleef niet onopgemerkt. Harris County eert de rapper zijn inzet door hem zijn eigen dag te schenken. Bekijk Meeks Instagram-post hieronder.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

25 February

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X