Drake gaat all in op Kendrick Lamar en dropt tweede disstrack vanuit het perspectief van 2Pac en Snoop Dogg op ‘Taylor Made’

apr 20 , 8:34 MUSIC
schermafbeelding 2023 07 04 om 123138
Drake verhoogt de druk op Kendrick Lamar. Na verschillende meme’s en de Push Up disstrack laat hij vandaag zijn Taylor Made Freestyle los.
Net zoals hij ooit met Back 2 Back deed zette Drizzy vanochtend vroeg de nieuwe diss op zijn Twitter. Opvallend is dat we de stem van 2Pac horen in de eerste verse. Drake heeft een AI stem gebruikt van de legendarische rapper en haalt uit naar Kendrick vanuit zijn perspectief.
De tweede verse komt in de stem van Snoop Dogg. Waarin Drake weer uit diens perspectief rapt. Zo verwijst hij o.a. naar het moment dat Snoop Kendrick aanwees als de nieuwe koning van het westen.
De derde verse rapt de Canadees in zijn eigen stem en het is wel duidelijk dat hij niet bang is voor ‘bogeyman’ Kendrick. Like That, de track waarop Kendrick uithaalde naar Drake, staat inmiddels drie weken op 1 en in de tussentijd heeft Drizzy nu dus twee disstracks gedropt.
De fans (en Drake zelf) wachten ongeduldig op de reactie van de Compton rapper en de druk wordt steeds hoger op deze manier.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…