Frontman van legendarische Postmen is terug en dropt nieuw album

apr 29 , 16:07 MUSIC
schermafbeelding 2024 04 29 om 160150
Remon Stotijn, beter bekend als The Anonymous Mis, dé frontman van de legendarische groep Postmen is terug met een nieuw album.
Postmen was een Nederlandse die Engelstalige muziek maakte. Deze groep bestond uit zanger/rapper Shyrock, drummer/dj G-Boah en dus frontman The Anonymous Mis. Maar dit drietal werd vaak aangevuld met livemuzikanten, zowel in de studio als op het podium.
De groep maakte in eerste instantie alleen Hiphop muziek, maar begon hun muziek langzaam te fuseren met de sound van reggae. Deze fusie werd uiteindelijk de stempel van de productiestijl en filosofie van de groep. Deze nieuwe sound werd in Nederland goed opgepakt. Postmen won verschillende Nederlandse muziekprijzen en hun debuutalbum, 'Documents,' was in 1998 gelijk succesvol. Het album bereikte met hits als Cocktail, U Wait en Renaissance als eerste Nederlands hiphopalbum ooit een platina-status. Tussen 1998 en 2003 speelden de groep op veel (Europese) podia en won het meerdere Nederlandse muziekprijzen.
Na de albums 'Revival' (2001) en 'Era' (2003) besloten de leden van de groep om hun eigen weg gaan. Zo ging The Anonymous Mis verder onder de naam Postman en scoorde in 2006 een grote hit samen met Anouk: Downhill. Dertien jaar na Apples & Oranges is hij dus terug met een nieuw album genaamd 'Royals'. Het album bedraagt zeven tracks en draagt de originele filosofie van Postmen verder door. Beluister het project via Spotify en Apple Music.