New Wave ontvangt Gouden Plaat op Lowlands

In februari nodigde Top Notch een hele lichting jonge artiesten uit om samen een project op te nemen. Twee maanden later verscheen het album New Wave en dit bleek al snel een succes te zijn. Na een succesvolle releaseparty volgde er clip na clip en deze bereikten samen miljoenen views met als uitschieter natuurlijk de zomerhit van het jaar ‘Drank & Drugs’. Op Spotify werd het album ook miljoenen keren gestreamd en het hoogtepunt komt vandaag als de heren samen optreden op Lowlands.

Zojuist werden de rappers en producers die hebben meegewerkt aan de plaat bij elkaar verzameld en kregen zij te horen dat het album New Wave een Gouden Plaat verdiend heeft. Het album staat al sinds de release op nummer 1 op Spotify en is inmiddels 35 miljoen keer gestreamd.

Naast het album zelf zijn ook enkele singles extra onderscheiden. Zo is ‘Drank & Drugs’ van Lil Kleine en Ronnie Flex inmiddels 3 keer platina en heeft hun andere samenwerking ‘Zeg Dat Niet’ inmiddels ook de platina status gehaald. Ook ‘No Go Zone’ is nu platina en ‘Nigga Als Ik’ heeft de gouden status behaald. Daarbij zijn ook ‘Investeren in de Liefde’, ‘Hoog/Laag’ en ‘Vallen in de Club’ goud gegaan.

23 August