Adin Ross betaalt 2 miljoen aan Playboi Carti voor gezamenlijke stream, rapper houdt het na een paar minuten voor gezien

feb 05 , 14:15 NEWS
schermafbeelding 2024 02 05 om 143303
Adin Ross en Kai Cenat zijn voor veel artiesten de go to media geworden rond de release van nieuwe projecten. Kai verwelkomde bijvoorbeeld Nicki Minaj en Offset, terwijl Adin Ross deze week eens stream deed met 21 Savage. Playboi Carti werkt momenteel aan zijn nieuwe album dus zag Ross zijn kans schoon voor een gezamenlijke stream.
De populaire streamer wist Carti over te halen, maar dat kostte hem naar verluidt 2 miljoen dollar. Dit was op zich al een schok, want Carti staat er om bekend geen interviews te doen. Ross kwam echter bedrogen uit toen de rapper al na een paar minuten besloot dat het genoeg geweest was en vertrok. Er keken op dat moment rond de 300 duizend mensen naar de stream op Kick.
Carti en Ross hielden een ongemakkelijk gesprek voordat de streamer een tas met cash tevoorschijn haalde. Carti hield zijn masker op en was bijna niet te zien. Uiteindelijk na een minuut of vijf zei Carti dat hij weg ging en liet Ross beduusd achter. We zullen nooit weten hoeveel de streamer daadwerkelijk betaald heeft, maar aan 21 Savage vertelt hij dat hij niet zo'n groot bedrag betaald heeft. Of het nou 50 duizend of 2 miljoen was, het is duidelijk dat Ross zich behoorlijk bedrogen voelt.