Bodyguard van Tory Lanez wijst in nieuwe verklaring rond schietpartij naar de vriendin van Megan Thee Stallion

dec 14 2023, 13:00 NEWS
schermafbeelding 2023 05 10 om 112336
De chauffeur en bodyguard van Tory Lanez, Jauquan Smith, heeft een nieuwe verklaring ingediend in de zaak rondom de schietpartij waarbij Megan Thee Stallion gewond raakte. Smith wilde naar verluidt getuigen tijdens het proces van Lanez, maar beweert dat de officier van justitie dit heeft tegengehouden. In zijn verklaring identificeert Smith Lanez als zijn voormalige werkgever en een "zeer goede persoonlijke vriend."
Volgens Smith's verklaring fungeerde hij als chauffeur voor Lanez, Megan Thee Stallion en Kelsey Harris op de avond van het beruchte feest van Kylie Jenner in 2020. Hij beschrijft een ruzie tussen Meg en Lanez in de auto, waarbij Meg uitstapte en op een nabijgelegen bushalte ging zitten. Lanez stapte uit om met haar te praten, waarna ze beiden weer in de auto stapten.
Smith beweert dat de ruzie weer oplaaide, dit keer met vragen van Harris. Volgens hem informeerde Lanez Harris dat hij en Meg een stel waren, wat haar van streek maakte vanwege hun relatie. De verklaring suggereert dat Harris en Meg vervolgens zowel verbaal als fysiek met elkaar in gevecht raakten. Smith zegt dat hij de auto stopte om de situatie te sussen, waarbij hij naar verluidt een pistool in handen van Harris zag. Lanez rende naar Harris en worstelde met haar om het wapen.
Volgens Smith werd er een schot gelost, maar hij kon niet zien wie de trekker overhaalde. Hij beschrijft het hele incident als zeer snel, binnen enkele minuten. Smith zegt dat hij "geluk" heeft gehad dat hij niet gewond raakte en voegt eraan toe dat Meg volgens hem ook "geluk" had. De getuigenis van Smith werpt nieuw licht op de gebeurtenissen rondom het schietincident, dat de afgelopen maanden veel aandacht heeft getrokken.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 27 om 105117

Anouk reageert op disstrack van Ronnie Flex en noemt hem ‘Little Crying B**** N***ah’

NEWS apr 27, 10:51
shutterstock 2346419261

Rechtszaak tegen Andrew Tate gaat binnenkort officieel van start

NEWS apr 27, 16:25
schermafbeelding 2024 04 27 om 161606

Dystinct keert terug met zomerse single en videoclip 'Salam'

MUSIC apr 27, 16:18
hqdefault

Coi Leray eert Janet Jackson in “Can’t Come Back” video

MUSIC apr 27, 17:56