Boef reageert op berichtgeving dat er een vechtpartij zou hebben plaatsgevonden tijdens zijn show: "Natuurlijk weer framen"

mrt 04 , 10:40 NEWS
schermafbeelding 2024 02 21 om 100606jpg
Dit weekend gaf Boef een show in de Belgische discotheek Kokorico en niet lang daarna doken er berichten op van een vechtpartij die tijdens zijn show plaatsgevonden zou hebben. Er werd volop over bericht en er werd gezegd dat het slachtoffer naar het ziekenhuis moest.
Boef kreeg hoogte van de berichten en besloot te reageren. Volgens de artiest vond de vechtpartij plaats op het parkeerterrein en was Boef allang weg. Hij snapt dan ook niet dat zijn naam eraan gekoppeld wordt. "Het was namelijk een groot feest en geen enkele opstoot of vechtpartij. Als er achteraf op de parkeerplaats een opstootje ontstaat is het wel echt clout chasing om dan te zeggen dat dit bij mijn optreden was. Alsof er nooit vechtpartijen in nachtclubs zijn," zegt Boef over de situatie.
Boef heeft al geen fijne relatie met de Nederlandse media, zo negeren ze zijn prestaties en zijn ze er als de kippen bij als er iets negatiefs te melden valt. De aankondiging dat Boef zijn eigen show in AFAS Live zou geven werd zelfs belachelijk gemaakt en toen hij de media op zijn releasefeestje uitnodigde ging het meer over zijn zonnebril en ketting dan de muziek."e media moet het natuurlijk weer framen met mijn naam in de titel en het doen lijken alsof het levensgevaarlijk was allemaal. Maarja ondertussen weten we wel hoe de media is toch?" aldus de Luxeprobleem rapper.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS