Broederliefde onthult waarom Noa Lang op het laatste moment besloot om niet op hun nieuwe track Matchday te springen

jun 14 , 16:13 NEWS
schermafbeelding 2024 06 14 om 165246
De mannen van Broederliefde brachten vannacht hun speciale EK-hit uit genaamd Matchday. Deze track sluit naast het EK ook aan bij hun voetbalshow die dezelfde naam draagt op het Youtube kanaal van Supergaande. In de tweede aflevering van Matchday was onder andere Noa Lang te gast en samen met Broederliefde doet hij een boekje open over de nieuwe single van de rapformatie.
"We hebben een funfact. Noa zou eigenlijk deel uitmaken van dit nummer," begint Jerr en bedoelt met 'dit nummer' de track Matchday. "We hebben samen gekeken en omdat zijn blessure speelde rond het Nederlands Elftal, heeft hij de keuze gemaakt om niet op de track te gaan." Noa Lang is al een tijdje geblesseerd en is dus niet in staat om deel uit te maken van het Nederlands Elftal. Daarom zou hij het heel onlogisch vinden om als geblesseerde voetballer, die niet gaat spelen op het EK, als feature op een track te springen die juist in het teken van het Europese toernooi staat.
"Dat zijn dingen die mensen meestal niet te horen krijgen," gaat Jerr verder. "Maar ik wil het wel zeggen zodat mensen denken: 'Die jongens denken wél na over hun timing en over de manier hoe ze muziek brengen." Hiermee doelt Jerr op de kritiek die de PSV'er ontving na het uitbrengen van zijn virale track '7K op je Feestje.' Lang bracht de track namelijk uit op 14 september. De dag daarna speelde hij met PSV gewoon een wedstrijd. Ook hierover spraken Broederliefde en de aanvaller in de voetbalshow en vertelde Lang dat hij dondersgoed wist dat hij de volle laag zou krijgen. "Maar daar houden we van," voegde Lang toe. "Dus die zaterdag is er gewoon gescoord."

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Bekijk de beelden hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS