Broers Edson en Timothy Sabajo van Patta vertellen passievol over het openen van 'Patta Lagos' in Nigeria: "Voelt heel speciaal"

mei 06 , 10:16 NEWS
schermafbeelding 2024 05 06 om 104527jpg
Nadat Patta in Milaan en Londen een winkel heeft geopend, kijkt het merk nu buiten de Europese grenzen. Het merk heeft een winkel opgezet in Lagos, een stad in Nigeria. In 'De grote Tim en Tom Sneakershow' vertellen Edson en Timothy Sabajo over deze volgende stap voor het bedrijf.
"Het voelt heel speciaal," vertelt Timothy. "Afrika is echt een land (red: continent) in upcoming met heel veel mogelijkheden." De broers vertellen dat Nigeria 'overlooked' is en als vooroordeel heeft dat het corrupt is. Zij willen graag willen laten zien dat er juist veel creativiteit te vinden is, ook in Afrika in het algemeen. Het voelt voor de broers ook als thuiskomen en spreken over herkomst en terugkomst als ze praten over West-Afrika.
Op het Instagram account van Patta deelt het merk de aankondiging met de tekst: "Patta Got Love For Lagos," en laten ze beelden zien van een aankondiging op grote Billboard schermen. De store is open sinds 30 maart en de opening werd groots gevierd met meerdere DJ's, eten en drinken. De sneakercultuur staat volgens de broer centraal in hun winkel vertellen de broer. In de winkel kunnen bezoekers samen komen om de collectie te verkennen die speciaal is samengesteld voor Lagos.
Bekijk de podcast en de aankondiging van Patta hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 26 om 173248

Rechtszaak Ali B staat op het punt te beginnen, dit is wat hem te wachten staat

NEWS mei 26, 17:34
brobbey price

Priceless teaset nieuwe muziek samen met Ajax-spits Brobbey

NEWS mei 26, 18:28
schermafbeelding 2024 05 26 om 152343

Nicki Minaj suggereert dat ze Amsterdam wil overslaan voor toekomstige tours

NEWS mei 26, 14:44
spakenvsijssel

Supporters van SV Spakenburg en IJsselmeervogels gaan met elkaar op de vuist

NEWS mei 26, 15:58