Cristiano Ronaldo investeert tientallen miljoen in Dubai en laat huis bouwen op ‘Zeepaarden’-eiland

jun 26 , 13:55 NEWS
schermafbeelding 2024 06 26 om 140850
Ondanks dat het EK in volle gang is en Cristiano Ronaldo zijn land naar de Europese titel moet leiden, blijven de zaken van de Portugees rustig doorlopen. Zo heeft de spits een enorm landgoed gekocht in Dubai ter waarde van miljoenen euro’s. Het gaat om een stuk land op kunstmatig gecreëerd eiland die is gevormd in een speciale vorm.
Ronaldo is samen met zijn geliefde Georgina Rodriguez van een stuk land dat een waarde heeft van 25 miljoen euro. Vlak voor de kust van Dubai ligt het 15 kilometer lange eiland dat de vorm heeft van een zeepaard. Hiermee is Ronaldo eigenaar van vastgoed op zeven verschillende adressen: Madrid, Marbella, Madeira, New York, Lissabon, Turijn en nu dus ook Dubai.
Het koppel zou op het stuk grond een huis willen bouwen voor het hele gezien. Dit huis moet aardig groot worden, aangezien Ronaldo vader is van vijf kinderen. Het huis zou eind dit jaar klaar moeten zijn. Op Instagram deelt de voetballer veel foto’s waarop hij aan het genieten is met zijn gezin op het strand. Vanaf nu kan hij dat tussen de voetbalwedstrijden door gaan doen op zijn eigen stukje eiland. Het voordeel is dat Riyadh, de Saoedische stad waar Ronaldo voetbalt, op korte afstand van het eiland ligt.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Voorlopig zit een bezoekje aan het eiland er nog niet in voor Ronaldo, aangezien hij nog volop actief is op het EK in Duitsland. Dit geldt tevens ook voor zijn vrouw, die hem elke wedstrijd vanaf de tribune aanmoedigt. Vanavond komt Portugal voor de derde poulewedstrijd in actie tegen Georgië. Echter staat er niet veel meer op het spel: Portugal heeft zich namelijk als groepswinnaar al geplaatst voor de achtste finales.
Ondanks dat zou Ronaldo deze wedstrijd met zijn winnaarsmentaliteit natuurlijk niet willen verliezen. Mocht de Portugees scoren zou dat zijn 15e doelpunt op een EK betekenen en wordt hij daardoor de eerste speler die op zes verschillende EK’s doeltreffend was.
Bekijk hieronder foto's van het eiland.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39