Drake maakt Kendrick diss belachelijk en teaset reactie: "You know what time it is"

mei 01 , 10:14 NEWS
drake2023 03 20 154520 641871aa9498c
Drake heeft gereageerd op de disstrack van Kendrick Lamar: 'Euphoria.' Op Instagram plaatste Drake een story, waarin hij duidelijk maakt dat hij niet onder de indruk is van Kendrick zijn nieuwe disstrack. Zo laat hij vergelijkingen zien tussen de disstrack en een Amerikaanse romcom '10 Things I Hate About You.' Daarnaast stond de rapper uit Toronto op het podium bij Nicki Minaj, waar hij teaset naar een volgende reactie.
Nadat Drake maar liefst twee disstracks richting Kendrick heeft uitgebracht, heeft Lamar eindelijk van zich laten horen. K. Dot heeft gisteravond 'Euphoria' uitgebracht en daarin komt Drizzy er niet heelhuids vanaf. Zo rapt Kendrick op de track: "I hate the way that you sneak dissin'. If I catch flight it's gon' be direct. We hate the b******s you f**k cause they confuse themselves with real women. Notice I said we. I'm what the culture is feelin'." Ook rapt Lamar over onder andere Drakes onderzekerheden, beschuldigt hij hem van het gebruik van veel ghostwriters en laat hij weten niet gediend te zijn van Drakes gebruik van het N-woord. 
Drizzy lijkt echter niet erg onder de indruk van de disstrack van ruim zes minuten. Op zijn Instagram-verhaal vergelijkt hij de track met een scène van de bekende tienerfilm 10 Things I Hate About You. In een scene van deze romcom draagt hoofdrolspeler Julia Stiles een gedicht voor, waarin ze haar haat uitspreek over haar crush. "Ik haat de manier waarop je tegen me praat en de manier waarop je je haar knipt. Ik haat de manier waarop je in mijn auto rijdt, ik haat het als je mij aanstaart. Ik haat je grote domme gevechtslaarzen en de manier waarop je mijn gedachten leest. Ik haat het." Kendrick spreekt in Euphoria zijn haat uit over Drake en volgens de Canadees lijken de lines uit de film enigszins op de lines van Kendrick: "
"It's always been about love and hate, now let me say I'm the biggest hater. I hate the way that you walk, the way that you talk, I hate the way that you dress.I hate the way that you sneak diss," rapt Kendrick over Drake.
Naast de reactie op Instagram hoeven fans ook niet lang te wachten op een fysiek antwoord van Drake. De rapper stond namelijk al een paar uur na de release van 'Euphoria' alweer op het podium. Hij was als gastartiest aanwezig bij Nicki Minaj's show van haar Pink Friday 2 Tour in Toronto. "Make some noise for the king, this icon, this legend, Toronto" zei Minaj toen ze Drake aankondigde. Nadat ze hun nieuwste samenwerking 'Needle' voor het eerst performden sloot Drake de show af met een teaser richting een reactie op 'Euphoria:' "You know what time it is. You know what I gotta do."
Bekijk de reacties hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 26 om 173248

Rechtszaak Ali B staat op het punt te beginnen, dit is wat hem te wachten staat

NEWS mei 26, 17:34
brobbey price

Priceless teaset nieuwe muziek samen met Ajax-spits Brobbey

NEWS mei 26, 18:28
schermafbeelding 2023 06 13 om 102851 64887157c4450 2

Maak kennis met de vrouw die er 160.000 volgers bij kreeg nadat ze indruk maakte op Mbappé

NEWS mei 27, 14:18
schermafbeelding 2024 05 27 om 111946

Andy van der Meijde vertelt over aanvaring met mede-international: "Ik pakte hem bij z'n strot en gooide hem weg"

NEWS mei 27, 11:15