Esko vecht tegen de tranen als hij een boekje open doet over zijn band met Bigidagoe

jul 01 , 12:56 NEWS
schermafbeelding 2024 07 01 om 145400
Esko bracht afgelopen vrijdag zijn album Taboe uit en de mannen van Pass de Aux gingen bij hem langs om het project met hem te bespreken.
Het album en de carrière van Esko werd uitgebreid besproken. Zo kwam zijn switch tussen producer en artiest ter sprake, waarover hij zei dat het zomaar zou kunnen dat hij weer een Beats By Esko album maakt als hij daar zin in heeft.
Verder gaat het over de titel van het album en de persoonlijke onderwerpen die hij in zijn tracks bespreekt. Dit deed hij ook al op zijn album Feniks, waarin zijn burn-out een belangrijke rol speelde. I

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

De podcast ging verder door elke track van het album afzonderlijk te bespreken. Wat zijn de favoriete, hoe was de samenwerking met zijn vriend Jonna Fraser en wat is het verschil tussen werken met Josylvio en JoeyAK.
Een van de belangrijkste nummer van het project is Brief aan Bigi, een track die hij schreef na het overlijden van zijn vriend Bigidagoe. In de podcast probeert hij te vertellen over zijn band met Bigi terwijl duidelijk te zien is hoe moeilijk hij het ermee heeft. Hij zegt uiteindelijk ook dat hij tegen zijn tranen aan het vechten is.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39