JoeyAK verbreekt stilte met emotionele boodschap voor Bigidagoe: "M'n hart bloedt"

jun 14 , 2:08 NEWS
schermafbeelding 2024 06 14 om 013341
Op 25 februari kwam Bigidagoe op veel te jonge leeftijd om het leven na een schietpartij in Amsterdam. Om Bigidagoe te eren brengt het label MPG Music vandaag het album 6 Gangen Menu uit. Op de releasedag van het album verbreekt ook JoeyAK vanuit de gevangenis de stilte met een emotionele boodschap voor zijn overleden vriend.
“M'n hart bloedt. Een Young n**** heeft gehuild voor days”, vertelt een emotionele JoeyAK in zijn audioboodschap. “Maar God heeft het zo gewild. Niemand kan daar iets tegen doen.”
Het is een hele andere JoeyAK die we horen in de audioboodschap. Naast de emotionele woorden voor Bigidagoe richt de rapper uit Holendrecht zich ook tot de jeugd. “Blijf soldaat. Je kan worden wat je wilt, als je maar je best doet. Als ik zeg niemand kan niks doen, bedoel ik, iedereen kan wat.”

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

“We komen uit Holendrecht bro, ze keken op ons neer”, vervolgt de Zone 6 frontman. “Geld is niet alles, kijk naar mij. Ik kom van niks, nu heb ik, maar ik ben niet blij”, reflecteert JoeyAK. Aan de fans van Zone 6 laat de rapper weten, “6 Gangen Menu, deze moet over de hele wereld gaan. Deze man is een Holendrecht legend, dat is wat deze man is. Show love, niet alleen als we er niet meer zijn.”

Beluister de audioboodschap hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS