Journalisten proberen Memphis Depay te provoceren, maar de spits laat zich niet uit de tent lokken: "Ik vind dit een beetje een rare vraag"

jul 01 , 10:35 NEWS
schermafbeelding 2024 07 01 om 105126
Gisteren was het weer tijd voor een persconferentie van het Nederlands Elftal in aanloop naar de achtste finale tegen Roemenië, die aanstaande dinsdag gespeeld wordt.
Dit keer schoven Memphis Depay en Denzel Dumfries aan om de pers te woord te staan. Er werd vooruit gekeken naar de wedstrijd, maar ook gesproken over de sfeer in de groep, wrijving, een blessure van Dumfries en waarom beide spelers onmisbaar zijn voor het elftal.
De journalisten waren uiteraard ook weer uit op sensatie en begonnen over het haar van Memphis. Hij had zijn vlechten er dit weekend uitgehaald en verscheen op de training met los haar. Vervolgens ging het in de media wederom over zijn haar online. Een van de journalisten in de zaal begon hierover, maar de spits liet weten dat hij geen zin had om daarover te praten.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Verderop in de persconferentie was het Jeroen Stekelenburg van de NOS die Memphis opnieuw uit de tent probeerde te lokken. "Hoe is het om hier te zijn? Voelt het een beetje als het hol van de leeuw voor jou?", vroeg hij aan de spits. Memphis reageerde verbaasd op de vraag en vroeg hem wat hij ermee bedoelde. Stekelenburg had het vervolgens over een spanningsveld tussen de voetballer en de media. 
"Ik vind dit een beetje een rare vraag. Volgens mij sta ik jullie altijd gewoon normaal te woord, kom ik al twee of drie keer naar de studiosessies na de wedstrijd, en ben ik ontspannen. Dus ik begrijp je vraag niet." antwoordde Memphis, waarna de journalist besloot verder te gaan op een ander onderwerp.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39