Kendrick Lamar geeft voorproefje van Not Like Us video met o.a. een OVO piñata

jul 04 , 11:16 NEWS
kendrick4
Terwijl de algemene consensus is dat Kendrick Lamar als winnaar uit de bus is gekomen in de beef met Drake is de rapper uit Compton zelf echter nog niet klaar met de Canadees. Hij heeft een video opgenomen van zijn disstrack Not Like Us en vandaag krijgen we een voorproefje.
Lamar heeft nog geen officiële releasedate bekend gemaakt, maar we zien alvast enkele foto's. Een van de meest opvallende beelden toont Lamar die een piñata in de vorm van Drake's kenmerkende OVO-uil kapotslaat. Onderaan de foto staat: "No OVOHoes were harmed in the making of this video."
Naast deze opvallende scène, bieden de teaserfoto's ook inzicht in de inhoud van de videoclip. De volledige TDE is op komen dagen voor steun, met Jay Rock, ScHoolboy Q en Ab-Soul die hun Black Hippy-broeder flankeren. Cameo's van Anthony "Top Dawg" Tiffith en Punch laten zien dat hun band met Lamar nog steeds sterk is. Andere, meer abstracte beelden zullen waarschijnlijk meer betekenis krijgen in de context van de videoclip, zoals een foto van Lamar in een witte kamer, omringd door mensen met gezichtsschilderingen.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Een andere opvallende foto's is die met zijn verloofde Whitney en hun kinderen. Drake suggereerde dat Kendrick haar had mishandeld, dat ze niet meer samen waren en dat een van de kinderen van zijn manager Dave Free was ipv Kendrick zelf. Lamar lijkt dit alles te willen ontkrachten met de scene.
Ondertussen heeft Drake het zwaar, al wil hij dit niet laten zien. Sinds de beef is Drake op drie vier nummers te horen geweest, die allemaal geen impact hebben gehad op de charts, terwijl een samenwerking met de Canadees voorheen garant stond voor een top 50 hit.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39